Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '18

 
Kategori
Güncel
 

Hülya Avşar Kafası

Hülya Avşar Kafası
 

 

Hülya Avşar ile programına konuk aldığı Mehmet Aslantuğ arasında ilginç bir diyalog gerçekleşti. ''Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın'' diyen Hülya Avşar' a Mehmet Aslantuğ güzel bir cevap verdi. ''Kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına, yanılgılarına bırakmamalı.''

 

Kadın erkek eşitliğinin çokça sorgulandığı, kadının hayatın dışına itilmeye çalışıldığı bir dönemde Hülya Avşar' ın açıklamaları en hafif tabirle talihsizliktir. 

 

Sanatçı Hassasiyeti!

Hayatının hiç bir döneminde dediklerini uygulamamış olan Hülya Avşar aslında burada genel siyasi iklime uygun davranıp, genel geçer sanatçılar gibi hareket etmiştir. Güce yakın durmak için adeta biri birini ezen sanatçılar görüyoruz ortalıkta. Bu sayede de rahatlıkla iş bulabiliyorlar. Hülya Avşar da güçlü olana yakın durarak yıllarca göz önünde kalmış biri olduğundan, varlığını sürdürebilmek için böyle davranıyor. Ama kadınlara ikinci sınıf insan muamelesi yapmak isteyenlerin ekmeğine de yağ sürüyor.

 

Bir erkek, kadınların güçlü olması ve ayakları üzerinde durabilmesi gerektiğini söylerken, kamuoyunun önünde olan bir kadın (neden bu kadar ünlü olduğu tartışılır) kadınların geri planda kalması gerektiğini söylüyor. Hülya Avşar' pek çok erkek ve ne yazık ki pek çok kadın destek verecektir. Bu çıkarcı ikiyüzlülük de bizi ileri değil geri götürecektir. 

 

 

 
Toplam blog
: 165
: 215
Kayıt tarihi
: 18.08.14
 
 

Gazi Üniversitesi İşletme bölümü lisans ve Mersin Üniversitesi İşletme yüksek lisans mezunuyum. M..