Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '11

 
Kategori
Magazin
 

Hülya Avşar Neden Başarısız?

Hülya Avşar Neden Başarısız?
 

Uzun yıllardır Avşar kızının istikrarsız özel ve sanat hayatını medyadan ve bizzat kendi anlatımlarından biliyoruz, dinliyoruz.

Dalgalanmalarla dolu bir yaşantı onunki.

İlk gençlik yıllarında yaptığı başarısız evliliği kısa sürmüştü.

80’li yıllarda evli olan Tanju Çolak ile yasak bir ilişkiye girmiş ve uzun süre medyada adından söz ettirmişti.

Sonrasında şu an adlarını bile hatırlayamayacağımız sayısız ünlü ile aşk yaşamıştı. En çok aklımızda kalanlar İbrahim Tatlıses, Coşkun Sabah, Osman Hattat, Mehmet Aşçıoğlu ve Saadettin Saran.

Sahne, sinema hayatı gibi, aşk ve evlilik hayatı da daima başarısız oldu Avşar kızının.

Kuvvetle muhtemel güzelliğine fazlaca güvenerek – ben ne söylersem söyleyim, ben ne yaparsam yapayım, kabul görür - mantığı ile olur olmadık her yerde olur olmaz, saçma, kırıcı ve topluma örnek olması gereken bir sanatçıya yakışmayan laflar edebildi. Patavatsızlıkları zaman zaman doruk noktalara ulaştı.

İşte Avşar kızının bu fevkalade olumsuz özelliği onu ne sahne, sanat hayatında, ne de özel hayatında başarıya ulaştırdı !

Maalesef içi boş güzelliğine olan anlamsız güveni! onu her seferinde biraz daha dibe çekti ve haklı olabileceği durumlarda bile kendini, dili ile “haksız” duruma düşürmeyi başardı.

Ve gelinen son nokta…

En son Kral TV Müzik ödülleri gecesinde Tarkan’ın ödüllerini almak için sahneye çıkmamasına öfkelendi ve Tarkan için “Eşek herif” “Dangalak” “Bir metrelik adam” gibi son derece seviyesiz hakaretlerde bulundu.

Bugüne kadar hiç kimseyle polemiğe girmeyen Megastar Tarkan’ın tepkisi ise her zamanki gibi kendine yakışır şekilde oldu. Efendiliğini ve saygısını her zamanki gibi koruyarak, Avşar ile polemiğe girip muhatap olmadı. Dava açmayı düşünmediğini söyledi.

Ama bu Avşar’ın ilk vukuatı değildi.

Avşar, 13 yıl önce “Eşek” sözü yüzünden mahkemelik olmuş.

1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi öğrencilerine kızarak “Okumakla adam olunmuyor, eşeklik baki kalıyor” demiş. Bunun üzerine öğrencilerden Yakup Hakan Sekmen tarafından mahkemeye verilen Avşar, hakaret ettiği gerekçesiyle 1000.-TL tazminat ödemeye mahkûm edilmiş.

Temyiz istemiyle Yargıtay’a başvuran Avşar cezayı 650 TL’ye indirmeyi başarabilmiş. Bu arada Tarkan’ın fanları internet sitelerinde Hülya Avşar hakkında zehir zemberek eleştirilerde bulunmuş.. Boy konusuna özellikle vurgu yapan Tarkan hayranları “Tarkan’a 1 metre dedi de kendisi 99 santim” diyerek Avşar’ı ti’yi alıyormuş.

Evet artık Avşar Kızı’nın kendine çeki düzen vermesinin ve içini doldurmasının zamanı geldi de çoktan geçiyor bile.

Ne dersiniz?

 
Toplam blog
: 563
: 8587
Kayıt tarihi
: 30.03.10
 
 

Kişisel gelişim uzmanıyım. Yaşam Koçu, İlişki Koçu, NLP Uzmanı ve Eğitmeni, Kuantum Yaşam Koç..