Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '14

 
Kategori
Güncel
 

Hüseyin Üzmez, artık üzemeyecek...

Hüseyin Üzmez, artık üzemeyecek...
 

Görsel internetten alınmıştır.


Bursa’da 2008 yılında, 14 yaşında olan B.Ç.’ye cinsel tacizde bulunmak suçundan 13 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasını İstanbul’daki Metris Cezaevi’nde çeken 83 yaşındaki Hüseyin Üzmez, psikolojik sorunları ve prostat rahatsızlığı nedeniyle, 12 gün önce ‘cezanın infazının ertelenmesi’ kapsamında tahliye edilmişti. . 

Ölüme sevinilmez ama Allah’ın bildiğini kuldan mı saklayayım. Milliyet.com.tr. de okuyunca öldüğünü önce şaşırdım ardından karşı koyamadığım bir şekilde sevindim. Bu gerçekten sevindirici haberdi. Demek ki bundan sonra hiç bir kız çocuğunu üzemeyecek.

Küçük kızların ahı tutmuş olmalı. Mazlumların ahı çıkar aheste aheste. 

Yasalar ona bir şans tanısa da, Allah’ın Adaleti yakasını bırakmadı ve sonunda öldü. Tüm küçük kızlar artık rahat bir nefes alabilir ve oyun da oynayabilir sanırım.

Gerçi onun gibi daha niceleri var sokakta gezen.

Aman ebeveynler, lütfen çok dikkatli olalım. Çocuklarımızı sobadan “cıs” diye korurken, cinsel açıdan gelebilecek tehlikelerden de koruyalım lütfen. Çocuklarımızı bu konularda aydınlatalım anlayabilecekleri tarzda. Aksi halde kurtların elinde biçare olur canlarımız, onlarla birlikte biz de yanarız…14 Ekim 2014

 
Toplam blog
: 278
: 1431
Kayıt tarihi
: 20.11.10
 
 

Bir Kamu Kurumundan emekliyim. Bloğumda; yaşadıklarımı, çevremde gözlemlediğim olaylar ile kendi ..