Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ali ÇAPAN 10.03.1948'de Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde doğdu. Ankara İTİ Akademisini bitirdi. 30 yıl Maliye Bakanlığı teşkilatlarında görev yaptı. 1996 yılında emekli oldu. Şimdilerde Gaziantep'te Yeminli Mali Müşavir olarak çalışıyor. 40 yıldır şiir yazıyor. Yayınlanmış 7 adet şiir kitabı bulunmaktadır. ALİ ÇAPAN E..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
“Küşüm Çınlaması”yla dördüncü kez Şiire merhaba …

"Küşüm Çınlaması" nın yayınlandığını senin blog'unda okuyunca kutlamak istedim telefonda sözünü ettiğin yeni kitap günyüzüne çıktı demek ne güzel .. Yeniden yeniden baba olmak güzel bir duygu aynı duygıyı birçok kez yaşadığım için bilirim.Sevgiyle saygıyla selamlıyorum..Daha nice yeni kitaplara,Oğuzli'ni yurdunu anlatan anımsatan dizelere..

25 Mart 2011 12:54
İzmir'in Basmane sokaklarında geçmiş zaman izleri

Değerli dostum İzmir'in benim şiir serüvenimde çok ayrı özel bir yeri vardır. İzmirname başlıklı ve 13 bölümlük uzunca şiirden alıp yazınıza eklediğiniz bölümün yanısıra kibariye başlıklı olanı var birde körfezi anlatan çevreye duyarlı.Beni yeniden izmire götüren bu yazın için teşekkürler selam ve sevgiler.A.Çapan

30 Ekim 2008 09:26
Yalnızlığın duru ortamında bir fotoğraf ve üç şair

Sevgili Oğuz 1968 yazında Ankara'nın Dikmen Sırtlarında Ali Çapan,Sina Akyol ve Oğuz Tümbaş'ı bir araya getiren rastlantı benim askerlik yapmak üzere Denizli'ye gitmeden önce Ankara'da mola verip siz doslarımla hasret gidermek içindi.Aynı gün Dikmendeki tek odalı evinizde açılır kapanır tahta masanın üzerine serdiğimiz gazetenin üzerinde yediğimiz domates peynir ve sıcacık ekmeğin tadı hala damağımda.Beni anılar denizinde boğulmaktan kurtar nolur sana ve Sina kardeşime kucak dolusu selam ve sevgi.

24 Haziran 2008 12:12
 
Toplam blog
: 19
: 502
Kayıt tarihi
: 02.03.07