Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Hüzünlü gözler

Hüzünlü gözler
 

Hüznün gölgesi düştüğünde gözlere mistik bir sonbaharın renkleri oynaşır. Kızıldan solgun sarıya ne kadar renk varsa bir gözün içine doluşur.

Rüzgarda iç içe geçen renklerle bambaşka bir dünyanın kapıları aralanır gözlerde. Sonsuzluğa atılan adımlarla girilir aralanan bu kapıdan. Bir bulutun üzerinde serin, ferah bir yolculuktur başlayan. Bembeyaz, pamuk pamuk bulutun üzerindeki yolculukta rüzgar, saçların her bir telinin arasından kendini hissettirerek geçer. Her bir nefesle içe çekilen havada tarifi imkansız duyguların kokuları dolar ciğerlere.

İçe çekilen bu nefesle uçan balonun hafifliği hissedilir. Ne yerçekimi kalır ne de bir başka fiziki kanunun hükmü vardır artık. Rüzgardan rüzgara tutunup koşturmak gelir içinden çocuksu bir mutlulukla.

Hüzne ve hüzünlü gözlere methiye gibidir yazdıklarım ancak, gülümsetebilmektir o gözleri, böyle bir sonsuzlukta sonsuz mutluluk. Hüznün arasındaki küçücük gülümsemelerle bile tarifi imkansız mutluluklar yaşarken, böylesine muhteşem bir sonsuzluk içinde sürekli gülümseyen bir çift göz için neler verilmez.

 
Toplam blog
: 88
: 912
Kayıt tarihi
: 26.07.06
 
 

1969 yılında Tarsus'ta doğdum. İktisat Fakültesi ve Su Ürünleri Fakültesi mezunuyum. Amatör olara..