Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '14

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Huzura açılan kapı

Huzura açılan kapı
 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in sosyal yatırımlarından biri olan Huzurevi tamamlanarak tanıtımı yapıldı. Sosyal yatırımlara verdiği önemle tanınan Manavgat Belediye başkanı Şükrü Sözen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Manavgat halkımıza kentimize bir huzurevi kazandıracağımıza söz vermiştik ve bu sözümüzü şimdi tuttuk. İnşallah hiçbir yaşlımızın ihtiyacı olmaz. Ancak kentteki sosyal yatırım eksiklerini de gidermek zorundayız. Huzurevini kente kazandırdığımız için onurluyuz. Manavgat halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Her şey düşünüldü

Mimar Sinan Mahallesi’nde 988 ada 10 parselde belediyece ayrılan 1500 m2’lik alana yapılan ve 1284 m2’lik kapalı alanı bulunan Huzurevi’nde tek ve çift kişilik 22 oda bulunuyor.

Son derece modern bir yapı olarak tasarlanan huzurevinde yaşlıların bakım ve ihtiyacına yönelik olarak her türlü ayrıntı düşünülmüş. Bütün odalarında banyo, tuvalet ve TV köşesi bulunan Huzurevi’nde ayrıca her katta doktor odaları ve tehlike anında kullanılacak olan yangın merdivenleri de unutulmamış.

Huzurevi’nde kullanılacak olan ortak alanlarda ise lobi, hobi odası, kütüphane ve bahçede 2 adet kamelya bulunuyor.

Bir tarafı Toroslar bir tarafı Akdeniz

Manavgat’ın hakim tepelerinden biri üzerine inşa edilen ve tanıtıma katılanlarca büyük beğeni toplayan Huzurevi’nin en üst katında ise Manavgat’ın bütün manzarasına hakim bir teras katı bulunuyor.

Bir tarafı Akdeniz'e bir tarafı Toroslara bakan huzurevinin doyumsuz manzarası tanıtıma gelenlerin en çok vakit geçirdiği alanlardan biri oldu.

Gençlik Merkezi, 5000 kişilik Stadyum, Irmak Kıyısı Düzenlemeleri, Cumhuriyet Meydanı, İçme Suyu Projesi, Kültür Merkezi gibi büyük yatırımlarını bir bir hayata geçiren ve Manavgat halkı tarafından büyük ilgi ve sevgi gören Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bir projesini daha hayata geçirmenin mutluluğunu açılışa katılan Manavgatlılar ile birlikte yaşadı.

 

 

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..