Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '15

 
Kategori
Güncel
 

Huzurlu uyu Özgecan

Huzurlu uyu Özgecan
 

Zavallı Özgecan! Sen gittin ama kim bilir konuşma imkanın olmadığı için hakkında ne yorumlar yapılacak, kimileri seni siyasete alet edecek, kimileri adını kullanarak paralar kazanacak, bazıları seni suçlarken bazıları kayıracak.

Ama hiç sormayacaklar ne uğruna kurban oldun. Dünyadaki yanlışlığın yükünü sana yüklenmezler dilerim, yazık oldu sana ve senin kaderini paylaşan hemcinslerine.

ANALAR BABALAR oğullarını yetiştirirken, bak evladım kız kardeşine ve anana duyduğun saygıyı, koruma güdüsünü, bütün kadınlara duymalısın rızaları olmadığı taktirde onlara dokunamazsın, nefsine sahip olursan bu seni yüceltir ve insanlığa yakışır evlat olursun demeli. Oysa benim bildiğim kadarıyla çoğu aileler kendi namusundan başkasına saygı duymaz iftiralar savurur tek namuslu kendileridir başkaları her an tacizi ve tecavüzü hak eder inancına sahiptir. Bazı kişiler çıkar bunu dine alet eder. Kendi gibi inanmayanlar her kötülüğü hak ediyor der çocuğunun önünde. Oğullarına büyük kötülük yaparlar. Özgecan'ın katillerinin ana babasına sormak isterdim bu oğlana yaptığınızın farkında mısınız .

Hiç düşündünüz mu insanın hamurunda olan kuralsızlığı nelerle yasaklıyoruz, neyle kışkırtıyoruz.

Benim çocukluğumda, Anadolu'da tüm kadınlar kapalı ve itaatkardı ama yine de dayak yiyor tacize, belki de tecavüze uğruyordu, ama kimse dile getirmiyordu, her halükarda kadını suçluyorlardı. Erkekler suçsuz bulunuyordu tıpkı bu günküler gibi.

Kadınlar açık giyiyor diyerek dünyaya yaydıkları yanlış kapatmayı ilke ediyorlardı.

Bunlar bahanedi,r erkeklerin olgunlaşıp gerçek erkek olamadıklarına kılıftır bunlar.

Bu tür inançlar ve düşüncelere sığınmayalım ki erkekler cahil, çocuk kalmaktan kurtulsun sadece cinsel organı olmak erkeklik değildir, kendi namusuna duyduğu saygıyı başkalarına da duyanlar erkek unvanına sahip olabilir.

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 24
: 283
Kayıt tarihi
: 12.11.12
 
 

Merhaba! Hayata şanslı başlamadım, lakin kendi şansımı değiştirmeyi örgendim. Elde ettiği..