Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '19

 
Kategori
Genel Sağlık
 

Hydrafacial ve Baby Face

Yaş almak doğal bir süreç olsa da, bu sürecin bedenimize yaptığı olumsuz etkileri ortadan kaldırmak ama  ruhumuza kattığı deneyim ve olgunluğun tadını çıkarmak herkesin istediği şeyler arasında yer alır. 
 
Son yıllarda estetik alanında her gün bir yenisi yaşanan gelişmeler sayesinde artık istenmeyen görüntüler ve zamanın getirdiği yaşlanma belirtileri kolayca giderilebiliyor. 
 
Yüz, boyun ve dekolte bölümünde cildin yenilenmesi, yıpranma ve yaşlanma etkilerinin giderilmesi, nem ve bakım ihtiyaçlarının karşılanması,  yepyeni ve sağlıklı bir tona kavuşması için Baby Face ve Hydrafacial işlemi son yılların yükselen trendleri arasında haklı yerini alıyor. Hydrafacial ve Baby Face uygulamaları ile istenmeyen görüntüler ortadan kaldırılırken aynı zamanda cildin tazelenmesini de sağlamak mümkün.
 
Hydrafacial Aşamaları Nelerdir?
Hydrafacial uygulaması temel olarak temizleme, peeling, serum ve LED terapisi şeklinde dört adımdan oluşur. Diğer uygulamalara göre önemli avantajlara sahip olan bu işlemde sonuçlar çarpıcıdır ve hemen elde edilir. 
 
Acısı, ağrısız ve konforlu bir yöntem olan Hydrafacial, her cilt tipine, her mevsimde uygulanabilir. Yaklaşık olarak 30-40 dakika süren bu uygulama ortalama bir cilt bakımına göre çok daha fazla etkilidir. 
 
Hydrafacial’ın ardından cilde hemen makyaj yapılabilir. Bu nedenle özellikle önemli davetlerden önce uygulanması özel günlerde ışıltılı bir görünüm sağlamak için idealdir. Hydrafacial haftada bir kez ve yaklaşık olarak 4-6 seans uygulandığında pırıltılı, canlı ve genç bir görünüm elde edilmesini sağlar. Ayrıca periyodik ve düzenli uygulamalar elde edilen ışılıtlı görünümün kalıcılığını uzatır. 
 
Baby Face Uygulaması
Baby face uygulaması kişinin cilt tipine özel olarak hazırlanmış serumlar ile gerçekleştirilir. Lazer ile açılan mikro kanallardan serum cildin alt tabakalarına geçebilir ve böylece hızlı ve güçlü bir etki sağlanır.  
 
Baby Face uygulamasının ardından cilde yaptığı tazeleneme ve onarım etkisi kısa zaman içerisinde kendini gösterir. Baby Face özellikle yüz mimiklerinin yoğun olduğu bölgelerde meydana gelen ince kırışıklıkların giderilmesinde de son derece etkili bir uygulamadır.
 
Düzenli seanslar sonrasında ciltte porselen gibi pürüzsüz bir görünüm elde etmek mümkündür. Baby Face ile kırışıklıkların giderilmesinin yanı sıra lekelerin giderilmesi, boyun ve dekolte bölgesinin daha genç ve tazelenmiş bir görünüme sahip olması sağlanır. 
 
Prof. Dr. Şükrü Yazar
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
 
 
Toplam blog
: 76
: 48
Kayıt tarihi
: 16.04.18
 
 

1992'de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Şükrü Yazar, Estetik, Plastik v..