Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '10

 
Kategori
İnançlar
 

Hz. Hızır ve Derin Devlet

Hz. Hızır ve Derin Devlet
 

http://www.hazretihizir.com/


Bu gün sizlere biraz farklı bir konudan bahsedeceğim Hz.Hızır'dan. Hz.Hızır her dönemde varolmuş ve her dönem önemli olayların içinde yer almış zamanın dışında olan önemli bir varlıktır. Devletlerin yıkılışında, kuruluşunda görev alır. İnsandır aslında fakat Allah özel olarak harika yaratmıştır. Türk İslam Birliği'nin kurulmasında başından sonuna kadar görevlidir. Allah'ın ilhamıyla hareket ediyor ve şu anda görevdedir.

Hz. Hızır her dili konuşur. Eğer Hz.Hızır’ı anlamak istiyorsanız Bediüzzaman’a bakabilirsiniz. Bediüzzaman Hz.Hızır’ın talebelerindendir. Tarikatlarda mevkiler vardır. Makam-ı Hızır, makam-ı Mehdiyet, makam-ı gavsiyet gibi. Bu makamlara gelindiğinde bu kişilerin özelliklerini gösterirler. Ama Hz.Hızır bir terör örgütünün içine de girebilir ve onları kullanır onun içinde bişeyler yapar, bir müslüman grubun içine girer orada da faaliyet yapar fakat kimse bunun farkına varmaz. Devletin içine girer devletin içinde görev yapar Hızır. Mesela Kur’an da Hz.Musa kıssasında sarayda koşarak birisi geldi diyor. Hz.Musa’ya devletin ileri gelenleri seni öldürmek için karar aldılar diyor. Bu adamın Firavun’un derin devletine mensup olduğu anlaşılıyor. Bunun içinde bir varlık olduğu ve dindar olduğu anlaşılıyor. Bu adamı Hz.Musa bir daha göremez bir kere haber verir. Kaç kurtul diyor ve kaçıyor. Hızır bu tip toplantıların içine de girer kimse de bunun farkına varmaz. Mesela iddia edilen ergenekon örgütünde hep 1 numaradan bahsederler ama bir türlü bulamıyorlar. Hz.Hızır’ın ekibinin özelliği mağarada olmalarıdır. Ashab-ı Kehf yıllarca mağarada uykuda kalmış, vahiy mağarada gelmiştir. Yer altı mağaraları Hz.Hızır’ın kullandığı yerlerdir.

Derken, Katımız'dan kendisine bir rahmet verdiğimiz ve tarafımızdan kendisine bir ilim öğrettiğimiz kullarımızdan bir kulu buldular.

Musa ona dedi ki: "Doğru yol (rüşd) olarak sana öğretilenden bana öğretmen için sana tabi olabilir miyim?"

Dedi ki: "Gerçekten sen, benimle birlikte olma sabrını göstermeye güç yetiremezsin."

http://www.kurandanbilgiler.com/

 
Toplam blog
: 145
: 1324
Kayıt tarihi
: 08.11.09
 
 

Dünyaya sevginin hakim olması için iyilerin ittifak etmesi gerektiğine inanıyorum. Sevgi, şefkat,..