Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '19

 
Kategori
Güncel
 

İBB İçin Yağmur Yağmasın Duası

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Devletten parayı alıyorsun. Parayı yönetme sanatını ortaya koyman gerekir. Kredi bulmak senin işin. Aynı şey İstanbul için de geçerli. Gelen haberler çok hayra alamet değil. İstanbul’da 3 ay gibi bir süre sonra, havalar böyle giderse, İstanbul susuzluğa doğru yürüyor. Benzer şey Ankara için de geçerli” dedi.

Kamu bankalarının CHP’li belediyelere kredi vermediği (özellikle İstanbul ve Ankara belediyeleri) söyleniyor. Cumhurbaşkanının “Kredi bulmak senin işin” demesi de bunu doğruluyor. Öte yandan havalar kurak gidiyor ve yine cumhurbaşkanı böyle giderse İstanbul ve Ankara susuz kalacak diyor.

Cumhurbaşkanının sözlerini tercüme ediyorum: Kamu bankaları size kredi vermesinler, kredi bulamayın, işleriniz yürümesin, başarısız olun. Diğeri: İnşallah yağmur yağmaz, Ankara ve İstanbul susuz kalır, başarısız olursunuz.

Devletin başındaki kişinin böyle konuşması doğru değil. İstanbul ve Ankara halkı sizin yönetiminizde değil mi? İlgili belediye başkanlarının böyle işini zorlaştırırsanız bundan kim zarar görür? Bu yerlerde yapılacak çalışmalardan halk için memnun olup desteklemeniz gerekmez mi?

Sonra, inşallah yağmur yağmaz susuz kalırlar der gibi bir ifade kullanıyorsunuz. Valla sözlerinizi ben böyle yorumladım. İlgili kimseler kazansınlar kaybetsinler umurumda değil ama halkımız bu sözleri değerlendirir.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..