Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '18

 
Kategori
Magazin
 

İbrahim Muratoğlu Bir Defilede Bir Sahnede

İbrahim Muratoğlu Bir Defilede Bir Sahnede
 

Genç, başarılı ve yakışıklı oyuncu dur durak bilmiyor. 
Geçtiğimiz günlerde Lüffi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen Evlilik Fuarında Usta Terzi Şinasi Günaydın'ın hazırladığı Karizmalar Defilesinde Türkiye'nin önde gelen bay bayan isimleriyle ilk kez podyuma çıktı. Oldukça heyecanlandığını ve podyumda yürümenin ne kadar çok zevkli olduğunu belirterek Şinasi Günaydın'a böylesi  anlamlı bir organizasyonda kendisinede yer vermesinden dolayı teşekkürlerini iletti.  
 
Türk Müziğinin Buğulu Sesi Sevgili Kamuran Akkor'la birlikte yaklaşık 2 aydır repertuvar ve şarkı söyleme tekniği eğitimini alan Yakışıklı Oyuncu İbrahim Muratoğlu geçtiğimiz hafta sonuda Kats Sahne'de Sevgili Kamuran Akkor ve korosu ile sahneye çıktı. 
 
Geniş bir repertuvardan oluşan konserde ''Unutamazsın'' ve ''Bir Demet Yasemen'' adlı şarkılarda Kamuran Akkor'a şiirleriyle eşlik ederek sınavınıda başarıyla geçti. 
 
Sanat Koçluğunu yapan Kıvanç Terzioğlu ile birlikte, çok yakında Türkiye, Azerbaycan ve Kazakistan'da sinema filmlerine başlayacak olan Muratoğlu, 7 yıl boyunca Dövüş Sporu ile uğraştığını ve bu konuyla alakalı ilerde büyük projeler geliştireceğinin altını çizerken, bu sıralardada Şan,Repertuvar,Oyunculuk derslerinede özel zaman ayırarak devam ettiğini vurguluyor.
 
Oyunculuk'ta Sayın Anta Toros, Meral Konrat ve Engin Çağlar'dan özel oyunculuk derslerini almaktan mutlu olduğunu ''Türkiye'nin en önemli duayenleriyle çalışırken Türk Sineması'nın tarihinide iyice öğreniyorum'', ''Bunlar bana ilerde çok fayda sağlayacak bunu çok iyi biliyorum ve kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum.'' diyor. 
 
Toplam blog
: 165
: 88
Kayıt tarihi
: 01.02.18
 
 

25 Mayıs İstanbul Doğumlu. Film-San Vakfı Müdürü & Gazeteci & Köşe Yazarı & Yazar & Sanat Yönetme..