Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '14

 
Kategori
Güncel
 

İbre Kılıçdaroğlu'na doğru dönerse..

İbre Kılıçdaroğlu'na doğru dönerse..
 

Erdoğan; 'yaşadığımız dönem gelip geçer. Bu medeniyet yalancı peygamberleri, içi, zihni ve kalbi boş alim müsveddelerini tarihin çöğlüğüne mahküm eder'..şeklinde Fethullah'a göndermelerde bulundu geçtiğimiz hafta sonunda.

Gezi direnişi sonrasında yeni bir dönemin başlangıç sinyallerini 17 Aralık operasyonuyla birlikte kendini göstermeye başladığını hissediyor toplum..

Bundan sonra özellikle Mart seçimleri sonrasında nasıl bir politika ile yönetileceği merak konusudur kamuoyunda.

Gerek bazı köşe yazarları gerekse kamuoyunun bir bölümü operasyon sonrasındaki gelişmelere bakarak 'artık bu iktidar bitmiştir' söylemleri ve öngörüler yapılıyor olsa da her an gündem değişiverdiği için sağlıklı öngörü yapılamamakta ve doğal olarak Mart seçimlerinin de ne getireceğini söylemek güçleşiyor.

Öte yandan iktidar değişir ve ibre Kılıçdaroğlu tarafına doğru yörüngesini değiştirirse de cemaatsız iktidarın düşünülemeyeceği ve de Kılıçdaroğlu'nun da cemaat ile iş birliği yapılacağı şeklinde kamuoyunda değerlendirmelere şahit olunuyor..

Sakın ha Kılıçdaroğlu, kamuoyu cemaatsız iktidar beklentisi içinde olduğu tarafınızca da malüm. Olası iktidarında cemaat olmazsa olmaz gerçeği ile karşı karşıya kalmanız durumunda size önerim İhlas camiası olacaktır.

Bakmayın siz İhlas için söylenenlere. Kar ortaklığı ile zamanında kurulmuş olan kurum 2001 ekonomik krizi ile birlikte iflas ediyor. Anlaşma ve sözleşmalere göre ortakların hiç bir şekilde hak sahibi olamayacakları (çünkü kar-zarar ortaklığı, adı üstünde) gibi İhlas olarak ortaklarına döviz bazında ödeme planı yapılarak ödenmeye devam edildiğini biliyoruz..

Bir çok cemaatler var biliyorsunuz.

Cemaat lideri beddua bilmemeli..

Cemaat lideri din eğitimi dışında ticari bir faaliyetin içine girmiş de olsa amacı gene de din eğitimi üzerinde olmalıdır diye düşünuyorum..

Eğer Kemal Bey, olası bir iktidar durumunuzda mutlaka cemaat seçimi yapmak durumunda kalırsanız, ben size İhlas'ı önerebilirim.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..