Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '17

 
Kategori
Siyaset
 

İç işleri bakanı Süleyman Soylu ve terör mücadelesi

İç işleri bakanı Süleyman Soylu ve terör mücadelesi
 

İç işleri bakanı Süleyman Soylunun parolası terörü kökünden kazımaktır.

Gerçekten ülkemizin en büyük sorunu bir türlü bitirilemeyen terör ve terörist faaliyetlerdir. Yıllardır insanımız terör mağdurudur… Düşünebiliyor musunuz vatanımızın bir kısım yerlerine güvenli bir şekilde gidip dolaşamıyoruz. O bölgelerde kamu görevi yapan vatandaşlarımız korku içinde, orada yaşayan vatandaşlarımız baskı altında ve endişe içindeler. Huzur ve güven yok…

Bu durum çok zamandır böyle..

İç işleri bakanımız Trabzon milletvekili ve Oflu hem şehrimiz medar-i iftiharımız Süleyman SOYLU  İç işleri bakanı olarak görevlendirilmesi Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın isabetli kararları ile ülkemiz için bir şans olmuştur.

Süleyman SOYLU, bakan olmadan önce de PKK ve PKK sempatizanlarına karşı çok sert tepki göstererek terör ve terörist faaliyetlere karşı en ağır bir dille bunların karşısına çıkmaktaydı.

Sayın Bakanın TBMM’deki konuşmaları hala kulaklarımızda çınlamaktadır.

İç işleri bakanı Süleyman SOYLU gerçekten ülkemiz için ve milletimiz için büyük bir şanstır. Türk milletinin terör belasından kurtulması an meselesidir, inşallah.

Tabii ki, Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz sonuna kadar Süleyman SOYLU’nun arkasında olmalıdır. Bu arada MHP lideri Devlet BAHÇELİ’nin desteğini de hatırlatmak isterim.

Bu iş tamamen bitene kadar mücadele devam edecektir. Sadece PKK’a değil diğer tüm terör unsurlarıyla mücadele yapılacaktır. Zaten en üst derecede yapılmaktadır.

Doğulu vatandaşlarımız İç işleri bakanı Süleyman SOYLU’ya  kendilerini PKk’dan kurtarmak için yalvardılar.

Bu konuda baştan beri kararlı olan İç  işleri bakanı başarılı bir şekilde  PKK terörünü bitirmek üzere canla başla çalışmakta ve bu terör belasını ülkemizden temizlemek üzere ant içerek yoluna devam etmektedir.

Tanıdığımız bazı emniyet görevlisi arkadaşlarımız İç işleri bakanımız Süleyman SOYLU’nun çok samimi,çok karalı,çok yürekli, inançlı ve karakterli  olduğunu söylemektedirler. İç işleri bakanının Ülkemiz için büyük bir kazanç  olduğunu dile getiren güvenlik güçlerinin motivasyonunun en üst noktada olduğu görülmektedir. Allah hepsine yardımcı olsun! Ve onlardan razı olsun.

Dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimiz ve Polisimiz vatan için görev başındadır. İç işleri Bakanımız başta olmak üzere herkes askerimizin ve polisimizin arkasındadır. Onların her zaman yanındayız. Allah onları korusun!

Güvenlik güçlerimiz hem içerde ve hem de dışarıda vatanımızın bağımsızlığı ve milletimizin varlığı için canlarını seve seve vermektedir. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Hepimiz hükümetimizden, ülkemizin tamamen terör odaklarından temizlemesini istiyoruz.

Terörün önlenmesi ve  kökünün kazınması için bütçeden yeterli bir miktarın ayrılması şarttır.

İç işleri bakanımızın hazırlayacağı çalışma planına göre ne gerekiyorsa bütçeden karşılanması için yetki verilmesini talep ediyoruz… Bu konuda kesenin ağzı açılmalıdır…

İç işleri bakanından özelikle şunu sağlamasını arzu ediyoruz. Güzel şehirlerimizin hepsini dolaşırken  huzur ve güven içinde olmak istiyoruz. Her şehrimiz de en az Trabzon’daki kadar huzurlu, mutlu ve güven içinde olmayı arzu ediyoruz.

Bunu  Trabzon sporluların söylediği dille ifade etmek istiyorum.

Bize her yer Trabzon” olsun.

Ülkemizin her köşesi Trabzon gibi güven içinde olsun..

Tabii ki TÜRKİYE’ olsun.  

Yolun açık olsun Sayın İç işleri bakanımız. Allah yar ve yardımcınız olsun!

 
Toplam blog
: 40
: 195
Kayıt tarihi
: 21.09.15
 
 

Üniversite mezunu olup,öğretmenlik yapmaktayım. Kitap okumayı ve yazı yazmayı seviyorum. Vatanımı..