Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

İç yolculuklar

İç yolculuklar
 

http://www.massfiles.com/BLOG/TREN/tren_yollari.jpg


Bitmez tükenmez yolculuklara çıkarız, zamansız.

Kimi zaman yorucu araçlarla gideriz uzaklara. Ardımızda sevdiklerimiz, düşlerimiz, yaşanmışlıklarımız... Ayrılığın verdiği buruk acıyı alır kolumuzun altına çıkarsınız yolculuğa.

Kimi zaman yolculuklarımız iç dünyamıza, derinliklerimizedir. Önüne geçilemez yolculuklardır bunlar. Yorucu ve zamansız yolculuklar. Ne zaman biteceği belli olmayan, uzun, kısa, karmaşık, yolculuklar… Sarsıntılarla biten yolculuklar.

Bulması gereken sırlar vardır derinlerinde, gider bilinmezlerine…

Sevdiği hemen burnunun dibindeyken çıkılan yolculuklar daha yıkıcıdır. Bilinmezliklerinizde geziniyorsunuzdur, ruhunuzun ücra köşelerinde ve aradığınız hislerinizdir çoğu kez. Bulduğunuzda atlatmanız daha kolaydır önlenemez yolculuklarınızı. Bulamazsanız sekteye uğrar ilişkiniz bir dönem. Bulamıyorsunuzdur ve sevdiğiniz bunun farkındadır. Artık anlatamadığınız bir sorununuz vardır. Bulana kadar devam edecektir yolculuklarınız derinliklerinize. Ve bilmediğiniz sorunlarınızı paylaşmak zorunda kaldığınız hoşnutsuz sevdiğiniz…

Fakat sevgilinin bunu fark etmesi imkânsızdır.

Siz kaç kez fark ettiniz ki; sevdiğinizin bilinmezlere yaptığı yolculukları?

Sezinlediğiniz fakat bir türlü anlayamadığınız yolculukların ardından dinginleşen, ağır ağır sakin limanınıza yanaşan sevgiliyi anlamaktır asıl zor olan. Her yolculuğun ardından hırpalanmış, yaralanmış sevgiliyi güvenli sularda yeniden toparlamak zordur.

murat aydemir

 
Toplam blog
: 127
: 902
Kayıt tarihi
: 06.12.07
 
 

Gazeteciliğe az çok bulaşmış, memleket meselelerini ve dünya gündemini takip eden, okuyan yazan b..