Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

İçerde / Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi neden Show Tv'de!

İçerde / Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi neden Show Tv'de!
 

 Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatacak “İÇERDE”nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu yer alıyor. Usta yönetmen Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği “İçerde”, nefes kesen senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. Dev oyuncu kadrosu ile Eylül'de Show TV’de.

Birçok kişi soruyor neden Show Tv diye? Ben dahil Çağatay Ulusoy'un binlerce takipçisinin beklenti Star Tv'de yayınlanması idi. Neticede Yapımcı firma, hangi yayıncı kuruluş ile anlaşırsa, işi o alır. Bir dizinin bölüm maliyeti 1 milyonu geçmektedir. İyi parayı veren yayın hakkını alır. Demek ki Show Tv. en iyi fiyatı vermiştir. Star Tv'de Cuma akşamları tutulan Kiralık Aşk dizisi nedeniyle sıcak bakmadığını tahmin ediyorum.

Show Tv son aylarda atak yaptı. Bu başarısını da şöyle açıklamıştır.

Ağustos ayında Show TV'den dört birincilik birden!
Kanalların Ağustos ayı ekran karnesi belli oldu. Televizyonlar arasında kıran kırana geçen rekabette Show TV'nin başarısı dikkat çekti! 25 yıldır yayın hayatına devam eden Show TV, izleyicileri ekrana bağlayan yeni dizi ve programları ile Ağustos ayına Prime Time'da üç, tüm günde aldığı bir birincilikle damgasını vurdu.

Birbirinden kaliteli ve eğlenceli yapımları ekrana getiren, haftanın 7 günü yeni dizilerin ve programların ekrana geldiği Show TV Ağustos ayında "Total Kategorisi Prime Time","AB Kategorisi Prime Time", "ABC1 Kategorisi Prime Time" ve "ABC1 Kategorisi Tüm Gün"de birinci oldu. Özel yapımları ile izleyicilerine geniş bir program yelpazesi sunan Show TV, Ağustos ayında Prime Time ve tüm günün en beğenilen kanalı oldu.

Çağatay Ulusoy açısından ele alırsak; Show Tv'de, ilk dizisi olan "Adını Feriha Koydum" ile 14 Ocak 2011 tarihinde oyunculuk hayatına başladı. Milyonlarca seveni onu Show Tv'de izledi ve tanıdı. Şöhret basamaklarını bu kanalda, Hazal Kaya ile birlikte oynadığı bu dizi ile, tırmanmaya başladı. Yani Show Tv, Çağatay'ın ilk göz ağrısı...

Aradan 5 yıldan fazla zaman geçti. Şimdi de usta bir oyuncu, bu 3. dizisi İçerde ile başlamadan sosyal medyada adından sıkça söz ettiriyor. Show Tv bir değişiklik olmaz ise, İçerde'nin ilk bölümünün 19 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacağını duyurdu. Çağatay Ulusoy'un Afk (67 Bölüm), Emir'in Yolu (12 Bölüm) ve Medcezir (77 Bölüm) hep Cuma akşamları yayınlanmıştı. Sevenleri de Cuma'nın Çağatay Ulusoy'un uğurlu günü olduğunu söylerler.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi İçerde'nin Pazartesi akşamları Show Tv'de işi zor.

SIKI RAKİPLER VAR:

Star Tv'nin Paramparça, yeni bölüm 19 Eylül Pazartesi akşamı.

Atv'nin Kırgın Çiçekler 19 Eylül Pazartesi akşamı. (Daha sonra Cuma'ya gidecekmiş. Kenan İmirzalıoğl'nun yeni dizisinin Ekim ayında Pazartesi akşamı yayınlanacağı söyleniyor.)

Kanal D'de 19 Eylül yeni dizisi; Babam ve Ailesi.

Ayrıca TRT1'de Yeşil Deniz (?), Fox Tv'de Hayat Sevince Güzel var.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi "İçerde" rakipleri sıkı sa olsa güçlü kadrosu, deneyimli senaristleri ve de usta yönetmeni ile başarılı olacaktır.

Geçtiğimiz hafta İçerde'nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Sarp ve Mete'nin çocukluğu ve yetişkinliklerinde ellerinde tabanca ile birbirlerini kovalamaları görüntüye geldi.

Ekran AlıntısıİÇ.FRG.5

Dizinin konusu şöyle:

Sarp Yılmaz, polis okulunu birinci olarak bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlamaktadır. Sarp'ın daha önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mete'de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mete hayatında giren Melek'in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve polis okuluna başlamıştır. Sarp ve Umut'un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları büyük trajedilerden biri olmuştur. Babalarının hapse atılmasından sonra Umut'un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz bir şekilde buluşmuşlardır. Polis Akademisi'nin mezuniyet töreni geldiğinde ise Sarp'ın hocası Yusuf Kaya, Sarp'ın babasının kötü niyetli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur. Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp ise hocasına törende silah çekmiş ve daha sonra hapse girmiştir. Sarp'ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mete'ye yardım eden Melek'tir.

CrcdgFbXgAAlshh

Sarp'ın hapse girmesiyle Mete artık ikinci plandadır ve daha da göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü niyetli adamların en güvendiği isimlerden biri haline gelmiştir.

 

OYUNCU KADROSU:

Çağatay Ulusoy ( Sarp Yılmaz):

cagatay-ulusoy-500x500

 

 Aras Bulut İynemli (Umut - Mete Yılmaz) :

aras-bulut-iynemli-500x500

 

 Çetin Tekindor (Kepapçı Celal Karabaş - Mafya babası):

cetin-tekindor-500x500

 

 Bensu Soral (Avukat Melek - Celal'in manevi kızı) :

bensu-soral-500x500

 

 Rıza Kocaoğlu ( Davut ) :

riza-kocaoglu-500x500

 

 Mustafa Uğurlu (Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf) :

mustafa-ugurlu-500x500

 

 Damla Colbay (Gazeteci Eylem) :

damla-colbay-500x500

 

 Nihal Koldaş (Füsun Yılmaz - Sarp ve Mete'nin annesi) :

nihal-koldas-500x500

 

Fatih Sevdi (Metin Yılmaz : Sarp ve Mete'nin babası - Kebağçı Celal'in tetikçisi) :

 ekran-alintisicerde-fatih-sevdi
 
 
Yıldıray Şahinler ( ? ) :

icerdeizlecom-icerde-yildiray-sahinler-kimdir

 

 Gözde Kansu ( ? ) :

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

CquMAclXEAA5ddm

 

Çağatay Ulusoy, bu dizi için çok iyi hazırlandı. Los Angeles Santa Monica'da aylarca çalıştı. Tabanca atış eğitimi ve yakın dövüş sanatları üzerine eğitim aldı. Oyunculukta çıtayı iyice yükseltti. Bu nedenle Ay Yapım'ın iddialı dizisi İÇERDE, 19 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölüm Show Tv ekranlarında olacak. Pazartesi akşamlarında reytinglerde sorun yaşamayacağını tahmin ediyor ve tüm ekibe başarılar diliyorum.

 

2.Fragmanı seyrettikten sonra, Pazartesi akşamları reyting sorunu olamayacağını kesinlikle söyliyebilirim. Bu iş bitmiştir. Süper bir oyunculuk Çağatay'ın...

İyi Seyirler.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..