Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '17

 
Kategori
TV Programları
 

İçerde 17.Bölümde, Sarp'ın Rus Ruleti geceye damgasını vurdu!

İçerde 17.Bölümde, Sarp'ın Rus Ruleti geceye damgasını vurdu!
 

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Show Tv'nin fenomen dizisi İÇERDE önceki akşam yine izleyicisini şaşkına çevirdi. Usta yönetmen Uluç Bayraktar, kamera oyunlarıyla harikalar yaratıyor. Milyonları Tv. başına oturtuyor, çift basamaklı oranlarla, reytinglerin tepesine oturtuyor.

İçerde; Total'de, 10,44 - 23,35. AB'de, 13,31 - 30,27. ABC1'de, 12,61 - 27,23 puan almıştır. Görüldüğü gibi her üç kategoride, iki basamaklı reytingler aldığını görüyoruz.

İçerde'nin 17. bölümünde Sarp'ın Rus Ruleti bence geceye damgasını vurdu!

İki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan dizide; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler rol alıyor.

İçerde'nin son bölümde Coşkun, Yaşar adında bir adama gider. Bu adam hakkında bildikleriyle Celal’e karşı işbirliği yapar ve Melek'i kaçırma planı yaparlar.

Yeşim, Celal’e DNA testi yaptırdığını, Melek’le arasındaki gerçeği bildiğini söyler. Yeşim bu sırrı yıllardır sakladığı için Celal’e çok öfkelenir. Melek’in Celal’le arasını bozmak ister ve Sarp’la Melek’in ilişkisi olduğunu söyler. Celal duyduklarına inanamaz, çılgına döner. Sarp’ın derhal Davut’un deposuna getirilmesini emreder.

Melek bavullarını toplamış, seyahate çıkmak üzeredir. Celal’le yaşananlardan sonra uzaklaşmaya ihtiyacı vardır. Sarp'ı arar, iki bileti olduğunu söyleyip kendisiyle gelmesini ister. Ancak Melek’in beklemediği gelişmeler olur ve yolda kaçırılır.

Eylem, Mert’i sıkıştırır. Sarp’ın gizli kamera görüntülerinin kendisinde ne işi olduğunu sorar.

Başına geleceklerden habersiz olan Sarp, Davut’un deposuna getirilir.

Ekran Alıntısı İÇ.17.7

Celal Baba, herkesi dışarı çıkarır. Sarp ile teke tek kozlarını paylaşacaktır. Sarp'ın ensesinden tutarak, ona güvendiğini, ailesine açtığını, kendisinin en has adamım dediğini, söyler. Sarp, söyle ne yapmışım baba... Kızıma yan gözle bakan olursa oy gözünü dedim. Şimdi ben senin gözlerini oyacam. Ve Sarp ile tehlikeli bir oyun oynar. Belinden tabancasını çıkartır. şarjördeki 7 mermiyi de boşaltır.

Ekran AlıntısıİÇ.17.8

Sadece bir tek mermi koyar. Ona Rus Ruleti oynatacaktır. Tabancayı Sarp, Celal'in elinden hızla çeker alır. Başının arkasında döndürür ve şakağına dayar, bunu mu istiyorsun Celal Baba...

icerde-cb842e06f85f46a6dff6bffdb643866c

Emrin bu mu onu söyle... Baba hiddetle 'Sık' diye bağırır. Sarp tetiği çeker. Devam mı diye sorar. İkinci tetiği çeker, Davut kenarda etti iki diye söylenir.

Ekran Alıntısıİ.İ.Ç.17.6

Celal, devam der. Üç... Dört... Sarp heyecanla bağırır. Tekrar tetiği çeker. Bu da beş...

Ekran AlıntısıİÇ.17.2

Yedi elden beşi sıkılmıştır. Kalır iki atış, yüzde elli ihtimal. Bütün izleyici nefesini tutar. Tam o anda Şevko içeri girer. Baba durum çok acil... Baba Melek'i kaçırmışlar. Bu kötü haber Sarp'ın kurtarıcısı olur. Sarp tabancayı indirir.

Sarp'ın cesaretinin sırrını sevgili yönetmenimiz bizlere gösterir. Sarp, tabancayı hızla Celal'in elinden almış, başının arkasında çevirerek şakağına tutmuştu. O anda el çabukluğu marifet derler ya... Sarp, şarjördeki tek mermiyi çıkartıp, arkadan sol eliyle yakalar.

Ekran AlıntısıİÇ.17.5 Ekran AlıntısıİÇ.17.4

Şevko'nun seslenmesiyle, elleri arkada tabancaya o tek mermiyi tekrar yerine koyar.

C2dSudnWIAMFouG

Bütün bunları kaşla-göz arasında yapar.

Ekran AlıntısıİÇ.17.3

Ne Celal Baba, ne de Davut bir şey görmez, anlamaz. Tabii boş tabancayı arka arkaya her babayiğit sıkar. Celal Baba, Sarp'ın cesaretini test etmiş oldu... Sarp, zekasıyla bu testi başarı ile geçer.

Ekran AlıntısıİÇ.17.9

Bölüm finalinde Melek'i Sarp kurtarılır, arabadan indirir. Sarp Melek'e kusura bakma benim yüzümden uçağını kaçırdın. Geç kalacağımı söylemiştim.

Coşkun ve adamları yakalanır. Ve 17.bölüm sona erer.

Ekran AlıntısıİÇ.17.SON

İçerde'nin yayınlanan son bölümün ardından 18. yeni bölümün ilk sahnesi (sneak peek) yayınlandı. Mert, Melek'e annesini Celal Baba'nın öldürdüğünü söyledi. Duydukları karşısında şok yaşayan Melek'in ne yapacağı izleyenler tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Önümüzdeki hafta hep birlikte göreceğiz.

Somera verilerine göre İçerde gecenin en çok konuşulan dizisi oldu:

C2WsLo1XgAAyG-L

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, bu dizideki yoğun çalışma temposu nedeniyle hastalanmıştır. Doktorlar kendisine bir takım yasaklar getirmişler. Bazı dedikodulara göre Çağatay Ulusoy'un hastalığı nedeniyle diziyi bırakabileceği söylense de, bu tür haberler asılsızdır. Tedavisi yapılmakta ve dizisindeki çekimlere devam etmektedir.

Buradan tüm sevenleri adına, kendisine geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..