Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '17

 
Kategori
TV Programları
 

İçerde 28.bölümde yine zirvedeydi. Celal'den Kudret'e büyük tuzak!

İçerde 28.bölümde yine zirvedeydi. Celal'den Kudret'e büyük tuzak!
 

İçerde dün akşam 28.bölümü ile Show Tv ekranlarındaydı. Önceki hafta geç yayına girmesi nedeniyle Total'de "Kırgın Çiçekler" dizisi tarafından geçilmişti. Bu hafta da yeni askeri konulu dizilerin devreye girmesi ile işi zor gibi gözüküyordu. Ama öyle olmadı. İçerde, yapacağını yaptı, onca kaliteli yapım arasından sıyrıldı ve yine zirveye oturdu.

CELAL’DEN KUDRET’E BÜYÜK TUZAK!

HANDAN, KUDRET’İN GÖZLERİ ÖNÜNDE ÖLDÜ!

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde Celal’in, oğlu Mustafa’yı kaçıran Kudret’e darbesi sert oldu. Celal’in, Kudret’in arabasına yerleştirttiği bomba, Handan içindeyken patladı.

Ekranların fenomen dizisi ‘İçerde’nin dün akşam ekranlara gelen bölümün final sahnesinde Kudret, hayatının en büyük darbelerinden birini aldı. Celal, oğlu Mustafa ve Melek’i kaçıran, Mustafa’nın hayatına karşılık da kendisinin polise teslim olmasını isteyen Kudret’e, Davut’la birlikte büyük bir tuzak kurdu. Davut, Handan’ın sağ kolu Fulya’yı kullanarak Kudret’in arabasına bomba yerleştirtti. Bombanın, Handan arabanın içindeyken patlaması, Kudret’i gözyaşlarına boğdu. “Kızım” dediği Handan’ı gözleri önünde kaybeden Kudret’in, Celal’den nasıl intikam alacağı büyük bir merakla beklenecek.

İçerde (8)

Bölümde oğlu Mustafa’yı kurtarmak için Yusuf Müdür’ün karşısına geçen Celal de, omuz omuza veren Sarp ve Mert’in, Mustafa’yı kurtarmasıyla beklenen itirafı yapmaktan kurtuldu.

Ekran Alıntısıiçerde 28.bl

 

ANA-OĞULUN DUYGU DOLU ANLARI!

C8g1SqqXgAAa1LR

Annesi Füsun’un, kendisiyle ilgili tüm gerçekleri bildiğini öğrenen Sarp ile annesinin duygu yüklü yüzleşmesi bölüme damgasını vurdu. Annesinden tüm gerçekleri saklayarak hayatının en büyük sınavlarından birini veren Sarp ile annesinin gözyaşları içinde birbirlerine sarıldıkları an ekran başındakileri de gözyaşlarına boğdu.

C8g1SqfWsAANHjU C8g2ojTW0AIOMDn

Ana-oğulun sokak ortasında sarılıp ağlaşmaları görülmeye değerdi.

C8gNZwJU0AAQkg-

 

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

C8jdcgUXoAA1E3z

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler'in yer aldığı Show TV'nin fenomen dizisi "İçerde"nin dün akşam ekrana gelen bölümü AB’de 11,10 izlenme oranı (rating), 23,69 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 10,57 izlenme oranı (rating), 22,18 izlenme payı (share), Total’de ise 8,51 izlenme oranı (rating), 18,67 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde #filminsonu etiketi ile 26.025 tweet atıldı. Twitter'ın Türkiye gündeminde 15 saat, Dünyada ise 4 saat 5 dakika TT listesinde kaldı.

 

GÖBEĞİMİZ BİR Mİ KESİLDİ!

Sarp ile Mert'in yolda çarpışma sahnesi çok enteresandı. Sarp ile Mert ellerindeki cep telefonu bakarken omuz omuza çarpışırlar.

Ekran Alıntısı SARP-MERT

Mert; Pardon birader.

Sarp; Yok artık ya...

Mert; Harbiden yok artık len. Ne işin var lan senin burda...

Sarp; Hangi köşeyi dönsem karşıma çıkıyorsun, göbeğimiz bir mi kesildi.

 

Yeni bölümde Celal’in hayatı tehlikede!

İçerde (5)

Yeni bölümden ekrana gelen sahnede ameliyatta olan Celal’in hayatının tehlikede olması akıllarda büyük bir soru işareti yaratırken, Coşkun’un da geri dönmesi heyecanı doruk noktasına taşıyacak.

İşte, yeni bölümden ilk sahne:

‘İçerde’nin merakla beklenen yeni bölümü 10 Nisan Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

 

İçerde, başladığı ilk günden bu yana, çok beğenildi. Gerek konusu, gerek oyuncu kadrosu, gerekse anlatımı ile bu zirveyi hak etti.

İçerde (2)

Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli çok da başarılı bir ikili oldular. Henüz kardeş olduklarını bilmiyorlar. Finale 10 bölüm kaldı. En azından son 3-4 bölüm kardeş oldukları ortaya çıksın ve Organizede kardeş olduklarını bilerek, birlikte çalışmalarını görmek isterim. Çok daha keyifli bölümler ortaya çıkacaktır.

ÇAĞATAY ULUSOY SEVGİSİ!

Çağatay Ulusoy'un gerek Yurtiçi, gerekse Yurtdışında olmak üzere 1,5 milyon üstünde takipçisi mevcuttur. Yurtdışı takipçileri çok daha fanatik. Benim Twitter takipçilerimin büyük çoğunluğu da yurt dışından. Bir Çağatay seveni, Twitter sayfasından şu yazıyı yazarak paylaşmış. Çok da gönülden yazılmış bir yazı...

C8kBh5XWAAEt3w_

 

C7uujqZXkAEbc_l

Çağatay Ulusoy, İçerde ile oyunculukta son noktaya geldi. Hep merak etmiştim. Bu dizide çok farklı bir rolde yer alıyordu. Bu kadar usta, duayenlerin arasında çok amatör kalır diye düşünüyordum. Hiç de öyle olmadı, üstün performansı ile ben de varım dedi. Bakın bir Twitter takipçimin yazdıklarını aynen paylaşıyorum. Çağatay Ulusoy'un oyunculuk başarısını çok da güzel özetlemiş.

"Adını feriha koydum zamanında yakışıklılığıyla dikkatimi çekmişti, adam güzel! (ünlem önemli) Ama çağatay sadece yakışıklılığına güvenmeyip çok çok ilerletti kendini. Çoğu projesini takip ettim bir tek iş yoğunluğumdan ve televizyon izleyemediğimden dolayı son işini takip etmiyorum, az önce dün akşam yayınlanan bölümdeki bir sahnesini izledim ve buraya geldim. Bravo Çağatay. yakışıklılığına güvenmeyip çalıştığın için, kendi kendini eğittiğin için ve medyanın tüm aşağıya çekme çabalarına rağmen bütün bunları yapabildiğin için bravo. yolun çok açık olsun."

Ben de Çağatay Ulusoy'un bu güne kadarki bütün dizilerini (Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu - Medcezir - İÇERDE) ve sinema filmlerini (Anadolu Kartalları -  Delibal) izleyen biri olarak, takdir ediyor, başarılarının devamını diliyorum, yolun açık olsun Çağatay.

Ay Yapım ve tüm İçerde oyuncuları ve de ekibini kutluyorum.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..