Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '17

 
Kategori
TV Programları
 

İçerde ekibi Minik Kalpler için sahaya çıktı!

İçerde ekibi Minik Kalpler için sahaya çıktı!
 

İçerde oyuncuları başta Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli olmak üzere, Minik kalpler için sahadaydı. Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kız Futbol Takımı ile geçtiğimiz Cumartesi günü (13 Mayıs 2017) maç yaptı.

İÇERDE MİKA-DER DESTEK MAÇI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU!

İÇERDE’NİN GOLÜ ÇAĞATAY ULUSOY’DAN GELDİ!

Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni ‘İçerde’ dizisinin oyuncuları, Minik Kalpler’le yeşil sahada buluştu. Minik Kalpler İçerde projesine kalbini koyan ‘İçerde’ ekibi ile Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kız Futbol Takımı arasında gerçekleşen dostluk maçı unutulmaz anlara sahne oldu.

Pazartesi akşamları milyonları ekran başına kilitleyen ‘İçerde’ dizisinin oyuncuları, unutulmaz bir etkinliğe imza attı. Tekirdağ’da yapılacak Mika-Der İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’nin yapımına gönüllerini koyarak çocukların nice mutlu anı biriktirmeleri için kolları sıvayan ‘İçerde’ ekibi, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kız Futbol Takımı ile destek maçına çıktı. 13 Mayıs Cumartesi günü Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleşen maçta tam kadro yer alan ‘İçerde’ dizisinin oyuncuları, örnek olacak bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza attı.

‘İçerde’nin golü Çağatay Ulusoy’dan!

İçerde Mika-Der Destek Maçı (4)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der), Tekirdağ Valiliği, Show TV ve Ay Yapım işbirliğiyle gerçekleşen sosyal sorumluluk projesine destek sağlayan dostluk maçında Ağrı Kız Futbol Takımı, 2-1’lik skorla günün galibi oldu. ‘İçerde’nin tek golü, maçın başlarında Çağatay Ulusoy’dan geldi. Tüm ekibin sevinçlerini, Ulusoy’la paylaştığı anlar etkinliğin unutulmaz anlarındandı.

İçerde Mika-Der Destek Maçı (5)

Takımın teknik direktörü Mustafa Uğurlu!

İçerde Mika-Der Destek Maçı (10)

Dizide Komiser Selim karakterini canlandıran Uğur Yıldıran’ın enerjik sunumuyla başlayan maçta, Çağatay Ulusoy’la birlikte Aras Bulut İynemli ve tüm ‘İçerde’ oyuncuları yeşil sahadaki hünerlerini gösterdi. Mustafa Uğurlu’nun (Yusuf Müdür) teknik direktör olduğu karşılaşmada, ‘İçerde’ kalesi dizinin Minik’i Seyithan Özdemir’e emanetken, Barış Kıralioğlu (Komiser Musa) ise hakem olarak yeri geldiğinde sarı kart göstermekten çekinmedi. ‘İçerde’nin güçlü kadınları Damla Colbay, Nihal Koldaş, Gözde Kansu, Şenay Gürler, Duygu Sarışın ve Esra Kılıç’ın da mücadele ettiği maçta, Sarp, Umut (Mert) ve Eylem’in küçüklüklerini canlandıran çocuk oyuncular da karşılaşmaya renk kattı.

İçerde Mika-Der Destek Maçı (21)

Maçın ilerleyen dakikalarında ‘İçerde’ ekibinin yerini alan BJK Genç Kız Futbol Takımı ile Ağrı Kız Futbol Takımı arasında geçen karşılaşma, berabere sonuçlandı.

 
Maç sonunda Çağatay Ulusoy izleyicilerle selfie çekti.
 
İçerde Mika-Der Destek Maçı (28)
 
 
Bir Selfie de Aras Bulut İynemli'den :
 
 İçerde Mika-Der Destek Maçı (26)

 

Elde edilen tüm gelirin, çocukların geleceğe umutla bakmalarını sağlayacak Tekirdağ Mika-Der İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlandığı maçtan en renkli anlar, 20 Mayıs Cumartesi günü Show TV’de ekranlara gelecek.

Minik Kalpler İçerde Projesi hakkında:

cats minik

İçerde, Mika-Der, Ay Yapım, Show Tv proje ortaklığı ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da onayı ile hayata geçen ‘’Minik Kalpler İçerde’’ projesi Ocak 2017’de başladı. Proje, “İçerde” dizisi oyuncuları ile dizi finaline dek yapılacak tanıtım faaliyetleri aracılığıyla Tekirdağ ilinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki kurum ve kuruluşlarda yaşamak zorunda olan ve geçmişlerindeki ağır travmalar nedeni ile yaşamla uyum sağlayamayan çocuklarımızı sporla hayata kazandıracak bir Spor Rehabilitasyon Merkezi açmak amacıyla hayata geçirildi. Projeye destek olmak isteyen herkes, 5145’e İçerde veya Mikader yazıp SMS atarak katkıda bulunabilir.

 
Ben kendi adıma 5145'e SMS attım. Bütün yardımseverlere Minik kalpler İçerde projesine desteklemelerini diliyorum.
 

Kampanya tanıtım filmleri için:

https://www.youtube.com/watch?v=7lJAFopQPRA

https://www.youtube.com/watch?v=phjbmrXYj5Q

https://www.youtube.com/watch?v=-LiEXg7YtJk

https://www.youtube.com/watch?v=CZx-6VkMPDg

 

Bu maç ile görsellerin tamamını Milliyet Galerilerim sayfasında görebilirsiniz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not : Haber ve görseller Persona Sanat Basın Bülteni
 
 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..