Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '16

 
Kategori
TV Programları
 

İçerde zirveyi sevdi / Sarp'ın Müdürü Yusuf'un oyununa oyun!

İçerde zirveyi sevdi / Sarp'ın Müdürü Yusuf'un oyununa oyun!
 

Ay Yapımcısı olduğu, Show Tv'nin fenomen dizisi İÇERDE bütün heyecanı ile devam ediyor. Dün akşam 12.bölümü ekranlara geldi.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu ve Bensu Soral oynuyor.

Mert, Coşkun'u bulması ile çocukluğuna gitti, ailesini bulmak ümidiyle kimlik arayışına başladı. Üzüntüden göz yaşlarına boğuldu, hırsından duvara yumruk atarak elini yaraladı. Tesellisi Eylem oldu. Artık tek amacı vardır, Coşkun'u yakalamak ve konuşturmak.

Necip'i arayan Sarp, Müdürü Yusuf'un oyununa gelir. Ortaya çıkan Yusuf, Sarp'ın acı sözleri karşında yıkıldı. "Ne farkın kaldı, şimdi Celal'den... Neden yaptın bunu, seni babamın yerine koymuştum. Bir lafın için hapis yattım ben. Bi tek sana güvendim bumuydu karşılığı."

Necip'in ölüm belgesini yüzüne vurur. Nasıl güveneceğim bundan sonra sana, artık seninle bir işin yok. Susmasını ister, bundan sonra herkes kendi yoluna... Elinin tersi ile git, der.

cydovgixuaaxzyv

Sarp annesinin lokantasına gelir. Ana-oğul birbirlerine özlemle bakarlar. Melek de telefonla arar, Sarp lokantaya gelmesini söyler. Füsun Hanım, Mert'in Umut'un kanlı gömleğini aldığını kan örneğini baktırdığını, Mert için, o çocukta bi şey var, ne zaman görsem içim kaynıyor.

Melek gelir, Füsun Hanım kıza ters davranır. Barış her şeyi yumurtlar, biz onun sayesinde kurtulduk, her şeyi o yaptı, yardım etti. Füsun hanım bunları duyunca Melek'e karşı tavrı değişir, çok daha sevecen olur.

ekran-alintisiic-12-1

Sarp ile Melek lokantadan ayrılır. Müdür Yusuf Sarp'ı arar, Sarp telefonu açmaz. Diğer tarafta Coşkun'un adamı lokantada Eylem'i bekler. Mert ile Eylem gelir. Füsun Mert'i eli alçılı görünce; "Ben de annen sayılırım, gel bizde bir kaç gün kal." Der. Mert, bir kaç içim var, halledeyim, gelir kalırım. Füsun teyzesinin elini öper, sarılır, ayrılır.

ekran-alintisiic-12-2

Sarp, kebapçıya gelir. Celal Baba Hüsnü'nün teklif ettiği işi bağlamaları için, Sarp ve Davut'u görevlendir. Davut Sarp'a gıcıktır. Her hareketine tav olur. Gülmesine bile laf eder. Davut; "Celal Babamın tezgahından senin gibi niceleri geldi-geçti." Sarp; "Geçmiştir, söyle bakalım kaçına en has adamım dedi." Adeta tükürük yarıştırırlar.

ekran-alintisiic-12-3

Mert, Müdür Yusuf'a kolu için düştüm der. Bir-iki gün işe gelmemesini söyler. DNA karşılaştırmasını yapan Emre, Mert komiseri sorar. Yusuf olayı öğrenir, Füsun Yılmaz'ın oğlu Umut'un DNA'sının annesi ile uyuşmadığını ve Umut'un sağ olduğu ortaya çıkar. Sarp'a bu güzel haberi vermek Yusuf için iyi bir kozdur.

Köstenceli'nin elde kalan malını pazarlama Sinan'a düşmüştür. Pazarlıkta anlaşamazlar. Sarp bu paraya konuşmaya bile değmez, haber verin der ve çıkarlar. Sarp Davut'tan ayrılır. Müdür ısrarla arar, Umut'tan haber var, buluşmamız lazım. Müdür ile buluşurlar. Yusuf, Umut hala yaşıyor olabilir. DNA dosyasını Sarp'a verir. Yusuf, benim değil Mert'in aklına gelmiş. Sarp'ı ikna eder, İçerdemisin hala, Sarp İçerdeyim der. Sarp, yeni bir mal teslimatı yapılacağını, Celal'i de getireceğini, benden haber bekle...

ekran-alintisiic-12-5

Mert, Coşkun'un adamı Hayati'yi takip eder. Ve Coşkun ile karşı karşıya gelir.

ekran-alintisiic-12-5d

İçerde Eylem bağlı, başına tabanca dayalıdır. Mert, tehlikeyi görünce tabancayı atar.

ekran-alintisiic-12-7

Eylem'e zorla Celal hakkında haber yaptırmak ister. Yapmayınca Mert'in yanına getirir. Mert'e baston sopası ile bir güzel pataklar. Mert'ın haykırışlarını dayanamayan Eylem, Zorla haberi yazar.

ekran-alintisiic-12-8

Coşkun Mert'i suratına su döker, ayıltır. Mert kelepçesini açar. Coşkun'a saldırır, bu defa da Mert onu bir güzel bastonu ile döver.

ekran-alintisiic-12-9

Eylem de Hayati'nin başına laptopu vurarak bayıltır. Oradan kaçarlar. O arada Coşkun da sıvışır, kaçar.

ekran-alintisiic-12-10

Alyanak yakalanır, galeriye Hüsnü'ye götürülür.

ekran-alintisiic-12-11

Celal Babanın evinde yemektedirler. Baba, bugün burda oturuyorsak bir kişinin sayesinde diyerek Sarp'ı gösterir. Sarp bu sandalyede oturuyorsak, Celal Baba sayesinde... Davut, biz geçtik bir yerlerden, bir tek sen değilsin yani...

ekran-alintisiic-12-12

Eylem Mert'in yaralarını temizler. Eylem biz sevgili miyiz diye sorar.

Yemek bitiminde Mustafa keşke kestane olsa, sıcak sıcak yesek. Hep beraber kestane yemeğe çıkarlar. Sarp işim var dese de, Davut Melek ile onun da gelmesini ister. Onlar da Melek'in arabası ile takip ederler. Kestanecide Müdür Yusuf da oraya yolu düşer, Baba ona da kestane ikram eder. Müdür Yusuf''a bir ihbar tel gelir. Celal'ın yarın Köstenceli'nin malının sevkiyatının ihbarını yapar.

ekran-alintisiic-12-13

Mert Coşkun'un peşine düşer. Coşkun ben yirmi yıldır ölüyüm der ve adamı Hayati'yi çeker tabancayı öldürür.

Sarı Hüsnü kebapçıya gelir. sevkiyatı konuşurlar. Sarp dışarı çıkar, Müdür Yusuf'a sevkiyat bugün hazırlıklarını yap diye telefon açar.

cyrr8pywqaao0nh

Mert Melek ile buluşur, olanları anlatır. Coşkun'u bulduğunu, yaşadığını söyler. Onu bastonu ile dövdüğünü anlatır. Melek, aileni bulacaksın. Mert, Coşkun'a gider. Melek, çok dikkatli ol, benim senden başka kardeşim yok.

ekran-alintisiic-12-14

Sarp sevkiyat için depoya Davut'un yanına giderken, Celal'e onun da gelmesini ister. Baba da Sarp ile gelir. Sarp'ın kullandığı arabaya biner. Birlikte bir şarkı tutturarak giderler. Müdür Yusuf ekibi ile yolu keser, beklemeye başlar.

ekran-alintisiic-12-15

Ekip, ihbar var der ve arabalar didik didik aranır. Ama kolilerden oyuncak bebekler çıkar. Yusuf basarak kırar, içinde ne olduğunu bakar. Aradıkları hiç bir şeyi bulamazlar. Sarp, Yusuf'un kulağına eğilerek; Ne oldu Müdürüm gücüne mi gitti? Yusuf; "Sen kime laf sokuyorsun."

ekran-alintisiic-12-16

Yusuf, hani sevkiyat vardı. Sarp, ne oldu asıl sevkiyatın yerini haber verecek biri yok mu sana? Aha böyle kalırsın işte... Yusuf; Sen yaptığının farkında mısın? Sarp; Ben sana herkes kedi yoluna demiştim ama, anlamadın. Yusuf; Sen bana oyun mu yaptın. Sarp; Aynen öyle... Dost kazığı nasıl oluyormuş anla bakalım. Ne oldu duyguların mı incindi Necip. Müdür Yusuf, şakın ve öfkeli kala kalır.

Sarp, Müdürü Yusuf'un kendisini ölmüş Necip'in yerine geçerek kandırması oyununa, oyunla karşılık vermiş oldu. Böylece intikamını aldı.

Mert, Coşkun'un telefon sinyallerinden yerini tespit ettirir. Sinyallerden bulur, içeri girer. Gelen sinyal ölmüş Hayati'nin telefonundan gelir. Dolaptan düşen cesedin elindeki çalan telefonu alır. Öbür ucunda Coşkun vardır.

ekran-alintisiic-12-17

Coşkun, dayak arsızım benim, seni nasıl tanıyamadım. Sen beni sobelemeye geldin, ben seni sobeledim. Eski evin olduğu yerde Melek ile buluştun, seni tanıdım. Mert, bana yaptıklarının bedelini ödeteceğim sana. Coşkun, bir ailen vardı, bir annen vardı, melek gibi kadındı. Mert, göz yaşlarını tutamaz. Bir baban, bir de abin vardı, seni çok seviyordu. Mert, kim olduğunu söyle... Coşkun aç kulağını da dinle o zaman. Coşkun; Mert senin ailen, ahizeyi eline vurarak tak, tak taka çalar. Telefonu kaptır, Mert, bağır, çağırır, çılgına döner. Ağlamaktan katılır kalır.

ekran-alintisiic-12-18

Mert'in ağlayışları izleciyinin yüreğini dağladı. Tahmin ediyorum ki, binlerce seyirci Mert ile ağladı, göz yaşı döktü. Ve 12.bölüm burada sona erdi.

ekran-alintisiic-12-son

İçerde dizi seyircisini hem ağlatıyor, Alyanak'ın konuşmaları ile de hem de güldürüyor. Bu haklı başarısı ile reytinglerin tepesinde yer alıyor. Bu hafta da her üç kategoride en yüksek reytingleri aldığını görüyoruz.

cy_2ywfw8aagjlv

13.Bölüm fragmanında; Sarp'ın rüyasında kardeşi Umut'u görmesi...

cy_twmpxcae71w0

Abi, abi diyerek Umut'un onu uyandırması. Artık benden vazgeçme demesi, abisinin göz yaşlarını baş parmakları ile silmesi, izleyicisini iyice duygu seline kaptırdı.

https://www.youtube.com/watch?v=0JS_3FWVlVY
Somera verilerine göre İçerde Sosyal Medyada en çok konuşulan dizi.

cy-vr1gxuaa8wwl

Ayrıca Çağatay Ulusoy dizideki Sarp karakteri olarak oyunculuğunu konuşturuyor. Milyonlarca sevenini mutlu ediyor. Elinde Civciv bebek ile ınstagram hesabında yayınladığı fotoğraf 260 bin beğeni ve binlerce yorum almıştır. Sosyal Medyadaki Instagram hesabında 1,5 milyon takipçisi olduğunu görüyoruz.

2590577

Ayrıca Mert karakterini can veren Aras Bulut İynemli, bu dizi ile oyunculuğunun zirvesine ulaştı. Kendisini tebrik ediyorum. İyi ki bu dizide Çağatay Ulusoy ile oynadınız, çok da güzel iş çıkardınız, çok da iyi bir ikili oldunuz.

cy8m9j3wgae3zao

12 Aralık 2016 Pazartesi akşamı 13.bölümde Show Tv ekranlarında buluşmak üzere...

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..