Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '13

 
Kategori
Güncel
 

İçi boş özü çürük

İçi boş özü çürük
 

Taksimde Zafer Kalkın!


Türkiye, ”Taksim-Gezi Parkı” direnişi ile titredi, üstüne örtülen ölü toprağını silkeleyip üstünden attı.

Bundan böyle ileri demokrasi adı altında teokratik rejime doğru adım adım ilerleyen teokratik rejim rüyası görenler düşünsün.

Mustafa Kemal’in Cumhuriyeti emanet ettiği Türk Gençliği ve onların her yaştan temsilcisi Türk Devletinin ve Türk Milletinin uyumadığını Türkiye genelinde İl İl sesini yükselterek gösterdi.

Taşıma suyla değirmen döndüreceklerini sananlar,  içlerinin boş, özlerinin çürük,  kumaş kalitelerinin Türkiye’yi yönetmeye yetmeyeceğini fark etmiş olmalı.

Suriye’deki rejime ikide bir ömür biçen AKP iktidarının sonu Suriye’den önce görünmeye başladı.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın Bakanı Türkiye’de ki İktidar için bakın ne diyor… "Türk halkı böyle bir şiddeti hak etmiyor. Erdoğan istifa etmeli"

Ne dersiniz?

Söyleyene değil söyletene bak mı demeliyiz?

Etme bulma dünyası diye buna denir herhalde.

Taksim Gezi Parkına sahip çıkan Türk Milleti bundan böyle Türkiye Cumhuriyetine, Türk Devletine ve de Kendi Milliği kimliğine de sahip çıkacak.

Yazımın girişinde Türkiye üstünde ki ölü toprağını attı demiştim ya, o sadece İstanbul’da direnen, Anadolu’da gezi Parkına sahip çıkan Millet için koyduğum teşhisti.

Ne yazık ki yazılı ve görsel medya bu sınavdan da yüz akı ile çıkmadı..

Böyle giderse anlı şanlı TV kanalları oturdukları reyting koltuklarını Ulusal Televizyona devredecekler.

En yürekli ve en korkusuz yayını Ulusal Kanal TV yaptı ve Halkın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Hatta baskıya boyun eğmeden, yılmadan yayın yapılabileceğini gösterdi.

Yandaş medyayı zaten Millet matbuattan saymıyordu ve bir beklentisi de yoktu.

Anlı şanlı haber kanalları Milletin yanında olmak yerine İktidarın borazanı öttürmeyi tercih etti.

Halkın yanında olmak yerine iktidarın borazanını çalan yazılı ve görsel basın İktidar sahiplerinin takdirini kazansa bile milletin gözünde itibar kaybettiğini er geç görecektir.

Teröristlere karşı sınırsız hoşgörü gösteren iktidar, söz konusu masum halk olunca şahin kesilmiş, polis kedi halkının üzerine biber gazı, tazyikli su ve panzerlerle gitmekten çekinmemiştir.

Elbette İstanbul halkı bu resmi beyninin kalıcı belleğine silinmemek üzere kaydetti. Yeri geldiğinde muhataplarına çıkartıp gösterecektir. 

 
Toplam blog
: 380
: 438
Kayıt tarihi
: 27.08.07
 
 

Karanlığın düşmanı Işık! Gecenin zifiri karanlığı, şafak sökerken yerini, ufukta yükselen Güneş Işı..