Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '12

     
    Kategori
    Deneme
     

    İçimde kurtlar sofrası

    İçimde kurtlar sofrası
     

    Dere tepe, toz duman, sis pus. Sofra kurtların. Çayır çimen, mavi deniz, yosun balık. Sofra kurtların. Yer açın oturalım. Derde ortak olalım. Olamadı, olmayacak. Sofra kurtların. Dişleri keskin, gözler yalım, duman çıkıyor tepelerinden. Elleri kanlı, ayakları çamur. Pis bir kokunun peşinden koşuyorlar. Anılarımın üstüne çörekleniyor, kirletiyorlar. Yırtıyorlar ruhumun elbisesini, tecavüze yelteniyorlar. Sesime ses katın, duyuralım. Olamadı, olamayacak. Sofra kurtların.

    Konuşuyorlar, sesleri yok. Bakıyorlar, gözleri yok. Sevemiyorlar, bilemiyorlar. Avuçlarını sımsıkı kapatıyorlar korkularını koklamayayım diye. Sırtlarını dönüyorlar sırtlanlar, kararıyor tüm evren. Geliyorlar. Görüyorum, ayak izlerini, pençe seslerini, hırslarını. Kaçmalı mı kalmalı mı? Ortaya mı çıkmalı, kayıplara mı karışmalı? Bilinmezin rüzgarıyla oynaşıp, ufka doğru yelken mi açmalı? Batmalı mı yoksa en dibe, üç köşe şeytanın tam ortasına? Yardım edin bir ışık yakalım. Olamadı olamayacak. Sofra kurtların.

    Kesiyorum tüm göğsümü boydan boya. İçimde, çok derinde bir yara. Kalabalıktan erişemiyorum irinine. Kulaklarımda uğultu. Sesler, yüzler belirsiz. Tanıdık değil hiçbir koku. Son kuşlar da havalanıyor. Yapayalnızım şimdi kendi içimde. Öldürün beni. Olmadı ama olmalı. Çünkü içimde bir kurtlar sofrası.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 113
    Kayıt tarihi
    : 20.06.11
     
     

    İstanbul'un meftunuyum. Sokaklarını, parke taşlarını, kokularını, denizini, rüzgarını her gün del..