Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Gülşah Özcanalp Göktekin

http://blog.milliyet.com.tr/gulsah.goktekin

Felsefe, psikoloji, sosyoloji, tarih, strateji oyunları, kişisel gelişim ilgi alanlarım. Kişisel amacım etiketlerim olmadan ben olabilmek; bütünselin içinde kendimi parça, parçaları da benim içimdeki bütün olarak görebilmek. Blogda yazma amacım ise sadece içimden taşanları başkaları ile paylaşabilmek... Sosyoloğ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ulusal Komünizm mi? İslami Sosyalizm mi?

Sultan Galiyev hakkında bilgim yoktu. Sayenizde bilgi sahibi oldum. Elinize sağlık.

10 Ağustos 2011 17:44
Kitap kurtlarının kitapkolik halleri

Kitapkolik evlenirken çeyizin iki misli kitap çıkar. Çıktıkça çıkar, çıktıkça çıkar:) Oradan buradan, çantaların içinden, kolilerin içinden, kapalı dolaplardan, raflardan... Kız çeyizine yardım eden herkes için bir dağınıklık göstergesi, kitapların sahibi kız içinse bir saldırı anıdır:) Kitaplar yerlere saçılır ve herkes belirli aralıklarla bu soruyu sorar, "Hepsini götürecek misin?" Evet, hepsini götürüyorum. Artık paylaşsam da bitmeyen ve sürekli artan kitaplarımı da yanımda götürüyorum:)) Yazınız ve hatırlattıklarınız için teşekkürler...

07 Nisan 2011 17:20
İnsanlık

Uzun zaman önce GDO ve Açlık ile ilgili bir sunumumda bu fotoğrafı kullanmıştım. Uzun süre etkisinde kaldım. Hala bu fotoğrafa baktığımda açlıktan ölmek üzere olan bebeği değil, insafsızlıktan bitmek üzere olan insanlığı görüyorum. Tüm hislerime rağmen çok güzel bir seçim olmuş. Tebrikler.

05 Nisan 2011 17:34
 
Toplam blog
: 22
: 830
Kayıt tarihi
: 01.04.11