Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1995 İstanbul Üniversitesi, Yabancı Diller Bölümü İngilizce Öğretmenliği mezunuyum. Yuriçinde ve yurtdışında çeşitli özel ve devlet kurumlarında çalıştım. Öğretmenliği çok seviyorum ve çok özel bir meslek olduğuna inanıyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Köy Enstitüleri

Kesinlikle katılıyorum. İktidara gelenler koyun gibi bir halk istiyor. Düşünmeyen, sorgulamayan, kul ve köle olacak bir halk istiyorlar bunlar. Hepsine lanet olsun! Bir de din sömürüsü yapmazlar mı? Bir de vatansever geçinmezler mi? Gelde dayan bunlara!

21 Mayıs 2014 03:38
Soma faciası devletin hatasıdır; TC başbakanı istifa etmelidir

Bu kadar yolsuzluktan, hak yemeden, usulsüzlükten, anti-demokratik uygulamalardan, diktatörlüklerden sonra bu halk meydanlarda hala bu adamı şak şak alkışlarsa ve desteklerse artık herşeye müstahaktır derim ben! *öt kılı olmayı kabul etmiş bir kadın bu adama oy veren oldukça kalabalık, cahil bir kesimi temsil etmiş olacaktır derim ve sadece bu millet adına üzülürüm!...

19 Mayıs 2014 17:59
Yemek Yemeyi Biliyoruz Da Boşaltmak Asıl Sorun...

Kabizligin beslenme seklinden kaynaklandigini dusunuyorum. Eger bu sorundan kurtulmak istiyorsaniz beslenme seklinizi degistirmenizi tavsiye ederim. Gunde iki kase meyve kompostosu yemeyi deneyin mesela. Iki uc cesit meyveyi karistirip koca bir tencere komposto yapin ve nerdeyse bir hafta yiyebilirsiniz. Ayrica daha fazla meyve sebze tuketerek sorunu dah uzun vadeli cozmeye yonelmenizi tavsiye edicem.

27 Mart 2011 21:54
 
Toplam blog
: 5
: 2159
Kayıt tarihi
: 28.03.11