Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '10

 
Kategori
Siyaset
 

İçimizdeler

İçimizdeler
 

Bilmem olanların farkında mısınız? Hainler eskiden sınırlarımızın dışında barınırlardı. Şimdi içimizdeler. İçimizdeler ve öyle dağlarda, mağaralarda da yaşamıyorlar. İçimizdeler. Evlerinde yaşıyorlar. Günlük işlerine gider gibi, ellerinde silahları, baskınlar düzenliyorlar, mayınlar döşeniyor, iş bitince, evlerine geliyorlar, çaylarını içip, televizyonda, öldürdüklerinin arkalarında yakılan ağıtları, ağızları sulanarak, keyifle çekirdek çitleterek, izliyorlar.

Hükümetimiz bu duruma nasıl bir çözüm arıyor? İç işleri Bakanımız, yolda birini yakalarsa, açılımın faziletlerini anlatıyor. Başbakan, hava değişiminde. Yunanistana gitti. Komşuya şirin görünmek için, ruhban okulu açacağını söyledi. Kim bilir belki, Ayasofya yı da Kilise yapar. Başbakan komşuya dedi ki: Jetlerimiz bombasız uçsun. Egeyi barış denizi yapalım. İlahi Başbakan. Bizim Egemiz mi var. Komşu hepsini istiyor. Biz, vize almadan, ayağımızı Ege denizine sokamayacağız. Komşu, İzmir i de istiyor. Ama sizin için fark etmez, siz zaten gavur İzmir demiştiniz. Gavur Egenin, gavur İzmiri. Vanın, Akdamar adasındaki kiliseyi onardık, süsledik, kulesini dikip, çanını da taktık, Ermeniler gelip ayin yapacaklar. Meryem anaya dua edip, Doğu Anadolu nun tamamını isteyecekler. Zaten, harita da hepsi onların. Yunanlılar ile kardeş olduk. Ermeniler, kadim dostlarımız. Kürtler ile sorunumuz yok, şu yaramaz PKK da olmasa, keyifler gıcır. İran, Suriye, hepsi din kardeşlerimiz. Ee, vallahi hiç düşmanımız kalmadı diye seviniyordum ki, uyandım.

Baykal ve CHP ne olacak? Başbakan, onları hakkaniyetli bir şekilde nasıl halledecek? Diyorum ki: Elindeki diğer kasetleri, peş peşe vizyona soksa ve CHP ye de, yüklü bir telif ücreti ödese, Deniz Baykala da, Altın portakal ödülü verse, olur mu? Hiç olmaz mı? Türkiye cennet olur. Düşman kalmadı ki, çatlatalım. Mevlana yaşasaydı, kıskançlıktan çatlardı. Gel, kim olursan ol, ister CHP li, ister MHP li, ister Rum, İster Ermeni, İster Kürt. Herkese verecek bir şey bulunur. Bu kadar engin bir yürek, Allah herkese nasip etmez. Gördüğünüz gibi, vaziyet vahim fakat umutsuz değil. Kalimera komşi. Erzurum çarşi pazar Koçaryan kardeş. Keyfette hoşe babo." Ne mutlu Türküm " diyenlere bir şey yok. Engin dedikse, o kadar da değil.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..