Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '21

 
Kategori
TV Programları
 

İçimizden Biri Bitiyor!

Son dönemlerde televizyon dünyasında bir final furyası dönüp duruyor. Sadece bu hafta içinde Baht Oyunu, Son Yaz ve İkimizin Sırrı gibi dizilerin final yapacağı haberleri çıktı. Aynı gece içerisinde onlarca program ve dizi reyting furyasına kapılırken, bu furyanın arkasında kalanlar bu şekilde final yapacak duruma geliyorlar. 

Bugün bu final yapanlar arasında bir dizi daha katıldı : İçimizden Biri!

Süreç Film yapımcılığında, Ersoy Güler yapım ve yönetiminde ekrana gelen İçimizden Biri dizisi için gün değişme kararı alması işe yaramadı. 12 Eylül tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi pazar gününde başarısız olunca salı gününe alınmıştı. Ancak salı gününe alınan dizinin o günkü ilk bölümü yayınlandıktan saatler sonra final haberi geldi.

Başrollerini Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın paylaştığı İçimizden Biri'nin 19 Ekim tarihinde yayınlanacak olan 6.bölümü final yapacağı ifade edildi.

Son yıllarda Kuzey Yıldızı ve Yeni Gelin gibi dizilerin sürpriz şekilde tutması ile bu tür işlere şans veren Show TV, bu sefer başarılı olamadı. Kanalın demirbaşı Güldür Güldür Show da olmasa ne yapacaklar vallahi bilinmez.

Sonuç olarak ; İçimizden Biri final bölümüyle 19 Ekim Salı günü ekrana gelecek.

Sevenlerine geçmiş olsun.

 

ANIL KOLDAŞ

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..