Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '12

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

İçinizdeki falcıyı bulun

İçinizdeki falcıyı bulun
 

Kendi falını istediğin gibi yaz


Bazı insanlar muhabbet olsun diye, bazıları meraktan, bazıları da gerçekten inanarak fal baktırmak isterler. Sebep ne olursa olsun hepsinin ortak yanı iyi bir haber almak, iyi bir şeyler duymaktır. İkincil fayda da kötü bir şey varsa bileyim de ayağımı denk alayım durumudur. Özellikle hayatımda kötü bir şey olacaksa önceden bileyim de önlem alayım diye düşünenlerin hiç biri önlem alamaz. Aksine içlerine düşen bu korkuyla beklenti haline girip kendi kendini gerçekleştiren kehanetle karşılaşırlar. Eğer bir faldan çok etkileniyorsanız bu sizin telkine çok açık olduğunuzu gösterir ki olumsuz telkinlerin kurbanı olursunuz. Eğer niyetiniz iyi bir şeyler duymaksa bunu kendi kendinize yapabilirsiniz. Güzel hayaller kurup, olumlu beklentiler içine girebilirsiniz.

Herkes kendi kendisinin falcısı olabilir. İçinizdeki gücü nasıl kullanmak istiyorsanız onu öyle yönlendirebilirsiniz. Bunu zaten yapıyorsunuz. Bugün sahip olduğunuz herşey, ya da olmadığınız herşey, duygusal ve bedensel durumunuz bundan önce sahip olduğunuz düşüncelerin sonucudur. Daha önce başkalarının etkisinde kalmış olabilirsiniz, küçüktünüz ama şimdi büyüdünüz. İşinize yaramayan düşünce ve inançları, alışkanlıkları değiştirebilirsiniz.

Fal bakan ne yapar ?

1) geçmişte olup, biteni söyler ( bilir ya da bilmez, bu da aslında sizin yorumunuza kalmıştır) geçmişi bilmesi size ne sağlar? siz zaten biliyorsunuz geçmişi.

2) Geleceğinizden haber verir. ( gelecek her zaman değişebilir) Düşünceleriniz değiştikçe geleceğiniz de değişir.

En doğru cevabı içinizdeki falcı biliyor; Bugünkü düşüncelerinize, duygularınıza, yaptıklarınıza, alışkanlıklarınıza dikkatle bakın. İnceleyin, kendinizi bir flim seyreder gibi seyredin. Zaten geleceğinizin ne olacağını göreceksiniz. Falınıza en iyi siz bakarsınız. Kendinize şu soruyu sorun;

Ben bu şekilde düşünmeye, hissetmeye ve böyle davranmaya devap edersem nereye giderim? İşte o an göreceksiniz gerçek falınızı :)

Eğer beğenmediyseniz falınızı, değiştirin o zaman sonucu. Sonrada'' bu sonuca ulaşmam için bugün ne düşünüyor, ne ne hissediyor, ne yapıyor olmam lazım'' sorusunu sorun kendinize.

Fallara karşı fazla meraklı olmak sizi hayata karşı, kişilere karşı, olaylara karşı edilgen yapar. Gittikçe gücünüzü kaybedersiniz. En güzeli kendi kendinin falcısı olaktır. Kendiniz yazın, kendiniz oynatın. Başkasının iki dudağının arasından çıkacak lafla ne moralinizi bozun, ne de mutlu olun.

Hemen yukarıda bahsettiğim'' ben neredeyim, nereye gidiyorum ''egzersizini yapın.

Sonrada kendinize bir kahve yapın ve falınıza bakın. Ne görmek istiyorsanız onu görün. Unutmayın ki korku da bir çeşit istek sayılır. İstemediklerinize değil, gerçekten istediklerinize odaklanın.

İçinizdeki falcıya güvenin, falı beğenmezseniz düşüncelerinizi değiştirin ve yeni ve güzel bir fal yaratın.

Sevgi ve sağlıkla ilerleyin...

NLP uzmanı ve Yaşam Koçu

Arzu Bıyıklıoğlu

www.arzubiyiklioglu.com

 
Toplam blog
: 521
: 474
Kayıt tarihi
: 24.08.10
 
 

1971 doğumlu Arzu Bıyıklıoğlu uluslararası sertifikalı Yaşam Koçu, NLP Uzmanı, NLP Eğitmeni ve Re..