Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '13

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

İçinizdeki Sufiyle tanışmaya hazır mısınız?

İçinizdeki Sufiyle tanışmaya hazır mısınız?
 

DERİNLERİNİZDE  BİR YERLERDE GİZLİ KALMIŞ TAMLIĞI VE BÜTÜNLÜĞÜ ORTAYA ÇIKARMAYA NE DERSİNİZ ? DENGEDE VE UYUMLU YAŞAMAK İSTER MİSİNİZ ?

Öyleyse peşinde koştuğunuz, tutunduğunuz, bağımlı olduğunuz her ne varsa bırakmaya hazırsınız demektir. Bugüne kadar yürüdüğünüz yol sizi mutluluğa ulaştırmıyorsa yolu değiştirmenin tam vaktidir işte…Derinlerinizde saklı ruh çocuğuyla bir olmak için, ‘’Ölmeden önce ölmeniz’’ gerekebilir. Unutmamalıdır ki yeni oluşumlar için bitişler, sonlar olmalıdır. 2013 ve sonrası, bilinçlerde dönüşüm için sunulmuş bir fırsattır.

BEN bilincini yaşayabilmek ve  ‘’ben’’deki hafifliğin, zekanın, güzelliğin farkındalığıyla uyumlanmak ''Sufilerin Saklı Hazinesi'' ile mümkün olacaktır inşallah. Sonsuz bilginin, sonsuz enerji ve gücün tek kaynağı içimizde gizlidir. Açtığımız kapadığımız her kapı, aslolan saf bilince ulaşmak için bir süreçtir.

Kubilay Aktaş’la Celcelutiye Okulu bizleri sonsuz olasılıklar dünyasındaki ‘’Kuantum Alanına’’ davet ediyor. Gerçek bilgeliğin insanın kendini bilmesi olduğunu farketmemizi sağlıyor. İç dünyamıza dönüp neler olduğunu tefekkür etmeye yönlendiriyor. Maddenin manayı keşfetmek üzere olduğuna vurgu yapıyor. Celcelutiye' nin sadece kitaplardan okunacak bir dua değil, yaşanan bir süreç olduğunu idrak etmemizi sağlıyor.

Tüm Ruhsal öğretileri bünyesinde toplayan bu sürece dahil olmak sizin farkındalığınızla mümkün olacaktır. Yaratan ve yaratılan ayrımını tevhide taşıyan bu semavi  okul, yüce manaları bünyesinde barındırmaktadır. Bütünü görebilmek için öz ile aramızdaki perdeleri açma vaktidir şimdi. Beden, zihin ve ruhun bütünlüğünü kavrama vaktidir şimdi. İçimizdeki benle tanışma , eşsizliğimizi keşfetme vaktidir şimdi.

Zihinsel putları sınırlarından özgürleşip güneşe yaklaştığımız daha ışıklı ve aydınlık bir yol dileğiyle.. Celcelütiye Okulunda buluşmak üzere… 

                                                                                                   Ayperi Ferda Oral

                                                                                                   Eğitimci-Yazar

 

 
Toplam blog
: 103
: 6084
Kayıt tarihi
: 06.02.13
 
 

Hacettepe Üniversitesi  İngiliz Dil Öğretmenliği mezunu Ayperi Ferda Oral, üstatlardan, Metafizik..