Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '13

 
Kategori
Güncel
 

İçtiğimiz ayran, herkes bize hayran mı?

İçtiğimiz ayran, herkes bize hayran mı?
 

İçtiğimiz ayran, herkes bize hayran!

Ayna ayna söyle bana…

Bize bizden başka hayran olan var mı?

Bizi bizden başka destekleyen var mı?

Suriye’ye savaş ilan etmek için her kapıyı bir bir çaldık, ama sesimizi duyan olmadı…

ABD, Sovyetler ve Batı Suriye’deki kimyasal silahların imhası konusunda anlaşınca, savaş başka bir bahara kaldı.

Bizim savaş çığırtkanlarından ses seda çıkmaz oldu!

Bu arada batıdan ümidini kesen El Kaide’ye bağlı El Nusracılar işi iyice azıttı!

Tıpkı Padişah Deli İbrahim’in bir Ferman yayınlayarak, Anadolu’daki etli, beyaz benizli kadınları saray’a hareme gönderilmesini istemesi, Celali isyanlarına neden olmuştu.

El Nusracılar da Deli İbrahim misali, sokakta gördükleri ve gözüne kestirdikleri kadınları, kocasının, kardeşinin, babasının yanında, kadının omzuna dokunup, üç kere tekbir getirip, seni kendime karı yaptım diyerek, kadını kocasının, anasının, babasının, kardeşinin elinden alıp kendilerine karı(!) yapıyorlar.(CHP Hatay Milletvekili Ali Serindağ'ın Sözcü Gazetesine verdiği mülakat) İtiraz edenleri de öldürüp, ciğerlerini sökerek çiy çiy yiyorlar.

Bizim ve batının destek verdiği bu vahşeti görmezden gelip, hala elinden gelen yardımı yapanlara söyleyecek bir söz var mı?

Bunun adı bölgede lider olmak, bunun adı uyguladığın ‘İleri demokrasi’yi bölgeye yaymak diyorsanız, zaten söylenecek bir söz kalmamıştır.

Beşar Esad’a her türlü hakareti yapanlar, ülkede kendi insanına uyguladığı zulmü görmezden geliyorlar. Sonra da ortaya demokrasi havarisi olarak çıkıp, ahkâm kesiyorlar.

Gezi olaylarıyla başlayan “Destan” yazmada, bu güne kadar 6 kişi hayatını kaybetti 9 bin kişi yaralandı. Binlerce kişi gözaltına alındı ve gözaltılar hale devam ederken, yüzün üzerinde tutuklama oldu.

Ülkenin 26. Genel Kurmay Başkanı terör örgütü kurmak ve yönetmek suçundan(!)ömür boyu hapis cezasını çarptırılırken, bu cezayı az bulan savcılarımız, cezanın niye ağırlaştırılmış müebbet habis cezası olmadığı yönünde mahkemeye itirazda bulunuyorlar.

Bu arada ülkeyi bölmek için çaba sarf eden gerçek teröristler ise akıl hocalığına soyundular. Terörle mücadele eden ne kadar kahraman varsa hepsi terör örgütü üyeliğinden binlerce yıl hapis cezası alırken, gerçek teröristler ve bölücüler ortada cirit atıyor.

BDP’liler ülkeyi bölmek için elinden geleni yaparak, ülkenin kanunlarını hiçe sayarak, çeşitli boykot ve eylemlere imza atarken hiç kimse sesini çıkarmıyor. Bu boykot ve eylemlere önayak olan ve ülkeyi bölmek için ellerinden geleni yapan bu şahıslara devlet olarak maaş ödeyip, sen çok yaşa diye alkışlıyoruz.

Netice?

Dünya’da tek başımıza kaldığımızı, bizim bizden başka destekçimizin olmadığını, o desteğin de şişirme anketlerde sürdüğünü görüyoruz.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..