Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

İddiaalı olan çok, tutturan yok (3) iliğimiz kurudu

İddiaalı olan çok, tutturan yok (3) iliğimiz kurudu
 

İddaa'nın profesörleri, uzmanları, kralları, prensleri ya da kendilerine her ne diyorlarsa onlar arasındaki turumuza devam ediyoruz. Bu yazı ile 3. haftası dolan ve tahminlerle dibe vurmuş olan Barış Dinçaslan ve Çağdaş Sevinç'i uğurlayacağız; bakalım bu hafta başarılı olabildik mi?

Yine bankoların havada uçtuğu bir haftayı geride bıraktık. Ancak halen mutlu haberler veremiyoruz. Bu hafta oynadığımız kuponlar yine bizi dibe sürükledi. Bu geçirdiğimiz ilk üç haftalık süreç bile iddaa ve benzeri oyunların makul meblağlar ile zevk için oynanması gerektiğini aksi halde ciddi sıkıntıların kaçınılmaz olduğunu göstermek için yeterli..

Kuponlara Çağdaş Sevinç ile başlayalım.

Bu hafta 3 kupon yayınlayan Çağdaş Sevinç ne yazık ki yine herhangi bir kupon tutturmayı başaramadı. Bu üç kupon içerisindeki 9 maçtan 7 tanesinin sonucunu yanlış tahmin ederken, doğru tahmin edilen iki maçtan birinin man. city olması, gerçek anladam bütün hafta doğru tahmin edilen tek maç olduğunu gösteriyor. Önceki haftalardan -10TL ile geldiğimiz Çağdaş Sevinç hesabında yine bu hafta bütün kuponlara 2 TL oynadık ve günün sonunda 6 TL üç hafta sonunda total hesapta ise 16 TL zarardayız.

Barış Dinçaslanın kuponlarına bakacak olursak,

Yayınlanan 5 kupon içerisinde sadece bir tanesini tuturmaya başarsada söz konusu kuponun iki adet 10 çifte şans ve man. city maçlarından oluşuyor olması bu kuponun herhangi bir değerinin kalmamasını sağlıyor. Diğer 4 kupon içerisinde verilen 12 maçtan sadece 3 tanesinin sonucunu doğru tahmin edilirken bu üç maçtan bir tanesinin Real Madrid maçı olduğunu belirtmek gerekiyor. Son olarak Barış Dinçaslanın tablosunu baktığımızda tutan kupondan 6 TL kazanırken geri kalan 4 kupondan 8 TL zarar ediyoruz. Üç hafta sonunda Barış Dinçaslan tablosuna baktığımızda ise bu haftadan gelen 2 TL zarar ve önceki haftalardan gelen 12 TL zarar ile toplam 14 TL zarar ile Barış Dinçaslanı uğurluyoruz.

Toplam 3 hafta boyunca Barış Dinçaslan ve Çağdaş Sevinç tarafından verilen bütün kuponlara 2 TL yatırılması sonucunda toplam 30 TL zarar ettik. Bu noktada insan kendi kendine sormadan edemiyor, gözümü kapatıp 3 maç seçseydim daha kötü durumda olurmuydum?

Yeni haftada yeni yazarlarla görüşmek üzere.

 

Önceki yazıların linkleri.

Birinci hafta

http://blog.milliyet.com.tr/iddiaali-olan-cok--tutturan-yok--2-/Blog/?BlogNo=346641

İkinci hafta

http://blog.milliyet.com.tr/iddiaali-olan-cok--tutturan-yok/Blog/?BlogNo=345830

 
Toplam blog
: 16
: 635
Kayıt tarihi
: 24.03.10
 
 

Boş Adam;hiçbir şey hakkında her şeyi paylaşan insan. Gündelik yaşamda karşılaştığınız sinir bozucu ..