Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '08

 
Kategori
Yurtiçi Tatil
 

İdeal bir tatil için Eylül- Ekim'de Ölüdeniz

İdeal bir tatil için Eylül- Ekim'de Ölüdeniz
 

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin YILMAZ İZDER'in verdiği Turizme katkı ödülünü alırkenr


Bugüne kadar 122 blog yazdım. 140 bin tıklanma var. Ortalama okur sayısı 344. Bu yazıyla 341'e düşmüş olmalı. 676 yorum ve 110 mesaj var. 30.04.2007 tarihinde girmiişim MB ailesine. Yani ayda ortalam 7-8 blog yazmışım. En çok tıklanma Ölüdeniz'deki OVACIK bölgiesindeki turizimle ilgili yazıma olmuş. 1760 tıklanma var bu yazıya. Demek ki turizm, Ölüdeniz gibi isimler arama motorlarından arandığında bu yazıyı görenler tarafından tıklanmış ve umarım okunmuştur.

Bu tür iistatistikleri yapan arkadaşlar tıklanma sayısının arttırılması için pop0ler ve ilginç yazılar, yazı başlıkları ve resimler koyulması halinide çok tıklanma meraklısı arkadaşların bloglarnın çok çok tıklanacağını söylemiişlerdir. Amaç yazıyı okutma, kendini ifade etme değil de başkalarına hava atmak için tıklanma sayısını arttırmak ise bu yollara başvuranlar olmuş ve özellekle en çok aranan anahtar sözcükleri koyarak tıklanma sayısını arttırmışlardır. Bu tıklanma sayısı artışının kendilerine ne getirdiğini, ne gibi kazançlar sağladığını bilemiyorum ama en azından kendilerini tatmin yönünde başarı sağlamışlardır.

Şiimdi bu yazıyı yazmamın nedenini üçıklayayım. En son yazımı 3.8.2008 tarihinide yazmışım. Aynı gün iki arkadaşımdan yorum almıyım. 13 gündür yorum yok. Hiç bir yazıma yorum yok. Yani 10 gün falan yazmadığınızda hemen unutuluyoruz. Hergün 200-250 tıklanma oluyor ama sanırım bu tıklanmalar arama motorlarından yapılan yönlendirmelerle oluyor. Blog içinde "GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDEN DE IRAK OLUR" atasözü acımasızca uygulanıyor. Öldünüz mü kaldınız mı, başınıza bir şey mi geldi? Arayan soran yok. Yazarsanız yorum alıyorsunuz. 10 gün falan yazmayınca ne arayan var ne soran.

Bu yazıyı yazmamın ikinci bir nedeni de şudur: Acaba popüler sözcüklerden birkaç tane buraya yazsam, tıklanma sayım artar mı ve oradan hareketle hazır benim siteye girimiişken diğer yazılarımı okuyan olur mu? Örneğin Tarkan, Futbol, Hadise, Hande Yener, Safiye ile Faik, Kadir İnanır, Fatma Girik, izmir mavilim, Mustafa Mumcu, ve cebimde 5 ytl var bütün toplantılarda hazırım Allah dostlardan razı olsun Ahmet Pedala kuvvet, Bülent Göncü, Çingen Sabiş ya da Sabiha Rana gibi ünlü isimleri yazsam bir artış olacak mı?

Bu yazıyı yazmamın asıl amacı ise:. Sıcaklardan tatil yapamadıysanız Eylül- Ekim ayında Ölüdeniz'de hem kesenize hem gönlünüze uygun sürpriz bir tatile varım derseniz hazırlıklara başlayın. Çünkü Ölüdeniz Belediye Başkanı Sayın Keramettin YILMAZ , dünyada aile turiziminin yapılabileceği 5 merkezden biri seçilen Ölüdeniz'de yerli turistler için en uygun mevsimin Eylül- Ekim ayları olduğuinu belirterek hem ucuz hem keyifli bir tatil yapmak isteyen aileleri Ölüdeniz'e davet ediyor. Üstelik Uluslar arası Hava Oyunları 15-25 Ekim tarihileri arasında Ölüdeniz Babadağ'da yapılacak. Biribiriniden ünlü paraşütçüler nefes kesen gösterileri ile izileyenleri büyüleyecekler.

Bence hazırlıklara şimdiden başlaynız ve bizi izlemeye devam ediniz. Sevgilerimile.
 
Toplam blog
: 264
: 1128
Kayıt tarihi
: 30.04.07
 
 

1956 Sarıkamış Kars doğumluyum. 6 şiir kitabım ve 2 deneme kitabım var. son kitaplarımı B..