Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

İdeal Erkek nedir ve özellikleri nelerdir?

İdeal Erkek nedir ve özellikleri nelerdir?
 

Kadınlar nasıl erkeklerin "kendilerini anlayamamaları"ndan şikayetçi ise, aynı zamanda erkekleri anlayamamaktan da bir o kadar muzdaripler.

O halde iki cinse ayrı ayrı bir bakalım.

Erkekler Mars'tan, kadınlar ise Venüs'ten geldiğine göre, farklı olmaları çok doğal... Doğal olmayan ise, bu farklılıkların var olduğunu kabul etmeyip, sürekli inkar etmek.

Erkekle kadının farkı pek çok konuda ortaya çıkar. Ancak, bazıları vardır ki, insanı bayağı güldürür. Dilerseniz, şu farklılıklara birlikte göz atalım ve gülelim...: [*]

TAKMA İSİMLER: Başak, Ayşe, Zeynep ve Özlem birlikte yemeğe çıktıklarında birbirlerine Başak, Ayşe, Zeynep ve Özlem diye hitap ederler. Ama eğer yemeğe çıkanlar Kerim, Ozan, Cenk ve Emre ise birbirlerine, "Taş kafa", "Godzilla", "Armut" ve "Sibop" dediklerini fark edersiniz.

DIŞARIDA YEMEK: Hesap geldiğinde Kerim, Ozan, Cenk ve Emre, 5'er milyon koyarlar (hesap 15 milyon tutmuşsa bile). Kimse para üstü istemez. Kızlarsa hesap makinalarını çıkarırlar.

BANYOLAR: Bir erkeğin banyosunda beş temel malzeme vardır: Dişfırçası, traş kremi, traş makinası, sabun ve bir otelden yürütülmüş bir havlu. Bir kadının banyodaki temel ihtiyaç malzemeleri sayısı ise ortalama 437'dir. Bir erkek çoğunun adını bile bilmez.

ALIŞVERİŞ: Kadın, ihtiyaç duyduğu şeylerin bir listesini çıkarır ve sadece bunları satın alır. Erkekse buzdolabında yarım bir limon ve bir şişe soda kalana kadar bekler. Markete gittiğindeyse güzel görünen herşeyi alır.

AYAKKABILAR: Kadın işe giderken üzerine Yargıcı'dan aldığı takımını ayaklarına da Reebok ayakkabılarını geçirir. İş ayakkabılarını ise bir Marks & Spencer torbasına koyar. İşyerine geldiğinde ayakkabılarını değiştirir. Beş dakika sonra, o topuklu ayakkabılardan da kurtulur. Nasıl olsa masanın altından bir şey gözükmez. Bir erkek ise; aynı ayakkabıları bir ay boyunca giyer. Bu onun için çok normaldir.

KEDİLER: Kadınlar kedileri sever. Erkekler kedileri sevdiklerini söylerler ama kadın yoksa onları tekmelerler.

GİYİM KUŞAM: Bir kadın alışverişe giderken, çiçekleri sularken, çöpü boşaltırken, telefona cevap verirken, kitap okurken, mail alırken bile giyimine dikkat eder. Bir erkekse sadece düğünlerde iyi giyinir.

ÇAMAŞIR: Bir kadın iki günde bir çamaşır yıkar. Bir erkek ancak giyecek bir şeyi kalmadığında çamaşırlarını makineye atar.

ÇOCUKLAR: Bir kadın çocukları hakkında herşeyi bilir; dişci randevularını, maç tarihlerini, arkadaşlarını, en sevdiği yiyecekleri, gizli korkularını, umutlarını ve hayallerini... Bir erkekse, evin içinde kısa boylu birilerinin dolaştığını hayal meyal hatırlar...

Anlaşabilmek için çaba harcarlar.

Kadınlar sürekli, erkeklerin kendilerini anlamadığından şikayet ederken, erkekler de "Ne istiyor bu kadınlar?" sorusunun cevabını bir türlü bulamazlar. Yine de anlaşmaya çalışırlar.

Tabii ki gerçek hayatta istisnalar çok... Bunlar yer yer gerçek, yer yer mizah ama doğrusunu isterseniz "ideal erkek" tipinin genel özellikleri de sıralanmış durumda:

Aşağıda sayılan özelliklerin birkaçını bile yapısında barındıran erkek, kadınların kalbini feth ediyor... E, tabii bu özelliklerin hepsine sahip olanlar ise kadınlar aleminde "ilah" sayılıyor... Benden söylemesi:

1- Yavaş sevişip, güzel öpüşen

2- Kadınla yatakta konuşan

3- Gözleriyle bir kadına onu çok sevdiğini anlatabilen

4- Kadını soymaya vakit harcayan

5- Dokunurken uyarmayı becerebilen ve bundan hoşlanan

6- Bir kadının saçına babasından farklı dokunabilen

7- Bir kadının yatakta ve onun dışında ne istediğini keşfetmesine fırsat veren

8- Cinsel açıdan bir kadını baştan ve yoldan çıkarmayı bilen

9- Kendilerini fiziksel olarak sevişmeye hazırlayan

10- Bir kadına kendini her fırsatta güzel hissettiren

11- Masaj yapmayı bilen...

Ben size kısaca kuralları ironiyle açımlayayım:

1) Kibar olun! Eşinizi, sevdiğinizi nazikçe, bir kelebeğin kanat vuruşları kadar hafif öpün, ona bir su gibi hafif, serin ve berrak dokunun.

2) Hemen sigara yakmak ve "Nasıldım ama!" deyip övünmek yerine; her alanda eşinizin, sevdiğinizin arzularını sorun, hoşlandıklarını paylaşın ve hayata geçirin.

3) Gözleriniz trene bakar gibi bakmasın! Bazı erkekler kadına ne kadar sert bakarsa o kadar etkileyici olduklarını sanıyorlar ama aynada kendi suratlarını görseler kaçacak delik ararlar! İçinizdeki sevgiyi rahat bırakın. Sevince ve bunu gösterince, merak etmeyin delikanlılığınız bozulmaz!

4) Eşinizle sevişmeden önce onu soymuyorsanız diyecek hiçbir şey kalmadı: Sadece "pes"!...

5) İlk yanıtta yazdığım gibi nazik olun. Tuttuğunuz yeri koparmayın, dokunduğunuz yeri sökmeyin! Şefkat ve sevgiyle dokunun. Bırakın içinizdeki sevgi dokunsun önce...

6) Bir kadının yüzü ve saçları çok önemlidir. Unutmayın, siz onun babası değilsiniz. Kadınınızı sürekli kedi sever gibi okşarsanız, kapı dışarı edilen kedi siz olursunuz! Şefkatinizi gösterirken, tutkunuzu da yansıtın. Dokunmaktan korkmayın.

7) Kadını boğmayın! Kıskançlığınızı, bencilliğinizi, o şişkin egonuzu dışarıda bırakın bir zahmet. Kadınlar sevgi, anlayış ve sadakat bekliyorlar. Hep kendinizi dinlemeyin, onu aktif olarak dinleyin ve güzellikleri paylaşın.

8) Sevdiğiniz kadının nelerden hoşlandığını, neleri sevdiğini iyi öğrenin. Artık adam gibi üç şiir bilmiyor, her buluşmaya bir çiçekle gitmiyor, nazik ve centilmen olmuyorsanız, onunla cinselliği paylaşmayı da unutun!

9) Kadın bedenini iyi tanıyın. Hassas noktalarını, nelerden hoşlandığını adım adım keşfedin. Ve erken başlayıp, erken boşalmayın. Kadınınız siz ne kadar severse sevsin kendisi hemen rahatlayıp, kendisini unutan bir erkeğe asla tahammül edemez!

10) Özellikle başta şakak ve boyun masajı, aşağılarda sırt, bel ve kalça masajlarını unutmayın. Bir kadın hep size hizmet ediyorken, siz ona mum ve rahatlatıcı kokusu eşiğinde güzel bir yağla masaj yapmışsnız, çok mu?! El, bacak ve ayakları da mutlaka güzelce ovun...

Benden erkeklere tüyolar bu kadar!

Ben yazarken çok güldüm ve eğlendim... Umarım siz de gülersiniz...

[*] http://www.haydisohbet.com/linkler/iliski/idealerkek.htm

 
Toplam blog
: 353
: 3712
Kayıt tarihi
: 28.02.07
 
 

"29 Temmuz 1980’de İstanbul’da doğdu. Celal Bayar Üniversitesi, İşletme mezunu. Şiir, deneme, öykü, ..