Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '11

 
Kategori
İlişkiler
 

İdeal eş

İdeal eş
 

Peki ideal eş (kadın/erkek) özellikleri nelerdir?

Öncelikle sevgi nedir bilen, sadakati içine sindirmiş, iç dünyasındaki tüm çatışmalarıyla baş edebilmiş, empati kurabilen girizgah olarak iyi bir aday diyebiliriz ;)


İdeal adayı bulduk sonra neler yapmalı ya yapmamalıyız ki, bu taze fidan yeşersin ve gönlümüzü, ruhumuzu doldursun?

İletişim, partnerler arası en büyük sorun ve çözüm. Şöyle ki, misillemeci olmayan! Yani, “en son ben aradım, hayır sıra onda!, Sıktım mı acaba?” sorularını bir yana koyarak samimiyetinizi ve kendinize olan güveninizi yitirmemelisiniz!

İdeal eş seçiminde bitmeyen ilişkiler en zararlı olanıdır. Dikkat! Hiç zaman ayırmayın, ruhlarda aslında temizlenmemiş mazide ki aşk sendromları vs. her şeyden mühimi sizi siz olduğunuz için değil de hayatında ki eş profilini doldurmanız için seçmişse yol yakınken dönmekte fayda var(!). Zira zaman en önemli sermayedir hayat denen sahne de unutmamak gerekir dostlar!

Dinsel ya da politik saplantıların değil ikili ilişkilere sosyal hayatımıza getirdiği gölgeleri düşünürsek dikkat etmemiz ve şansa bırakmamız gereken bir ölçüt daha çıktı değil mi?

Parasal konular mevzu bahis olmamalı, kazanılan, harcanan sorun edinmemeli. Her şeyden önemlisi sadece seks için olmamalı birliktelik! Elbette cinsel yaşamın sağlıklı olması ilişkinin devamı ve mutluluk için önemli. Fakat amaç yalnız yatağı değil, hayatı paylaşabilmenin zevkine varabilmektir.

Sosyal çevrenizde birbirinizi tamamlayabilmeniz ya da taşıyabilmeniz! Bakın bu da önemli bir kriter. Uzun soluklu bir beraberlikte!

Mükemmel kadın/erkek saplantısını yenmiş, gerçekçi, ayakları yere basan biri olması, hayata anlam veren paylaşım için aradığımız insandır!

Sözün özü dostlar hazır baharın güzel yüzünü görmeye başladığımız bu günler de yürekleri boş herkese tek dileğim, “Ruhlarına dokunabilecek” insanı bulabilmeleri, gerisi teferruat:)

Saygılarımla, yolumuz umut, yoldaşımız sevgi olsun…

 
Toplam blog
: 85
: 1590
Kayıt tarihi
: 23.11.10
 
 

Yaş otuzbeş yolun yarısı eder demiş üstad demesine ama, benim yapacak çok şeyim var:)! Anneyim, e..