Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İTÜ Mimarlık fakültesi Mimarlık bölümü mezunuyum. Mimarlık ve fotoğraf ilgi alanlarım. Kendi ofisimizde mimarlık alanında çalışıyoruz. Sonu hüsran olan bir ticari girişimim oldu. Gemisini batıran kaptan olarak fırtınalı denizlerde ne yapılınca batılacağını biliyorum. Paylaşmak istedim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Mustafa Akaydın Yeniden Seçilir mi?

Ben hata filan göremiyorum. Yaptığınız mühendislik hesaplarını burada yayınlarsanız memnun olurum. Kazalar alt geçide 110'la girip çıkamayanların üstün becerisi. Güllükte hiç bir zaman 10 dakikadan fazla beklemezsiniz. Üstelik alt geçit yapılmamış olsaydı bekleme süreniz ikiye katlanacaktı ki bu da alt geçitlerin ne kadar gerekli olduğunu göstermeye yeter. Aslında trafik sorununun temelinde yatan imar planlarıdır. Yüksek yapı yoğunluğudur. Ben size yardımcı olayım. Türele vurmak sizin için bu kadar önemliyse eski otogara yapılan ucubeden vurun. Çünkü bence Türel'in en büyük hatası o binadır. Ama konumuz Akaydın ve partiniz onu bir daha aday gösteremeyecek diyorum. Keşke gösterse de şu memnun Antalya'lıların sayısını görsek diyorum. Seçimlerde biraz eğlensek diyorum.

02 Ekim 2012 10:04
Mustafa Akaydın Yeniden Seçilir mi?

Büyük ihtimalle göremeyeceğiz ama CHP'nin Akaydın'ı aday göstermesini ve hezimete uğrayışını görmek isterdim. Yazıyı Akaydın'ın danışmanı yazsa ancak bu kadar taraflı olabilirdi. Trafik konusunu açtığınız iyi oldu. Türel'in alt geçit yaptığı yerlerde sorun yokken Antalya'nın kalan kısmı dökülüyor. Çünkü her zaman olduğu gibi CHP plan yapma sürecini tamamlayamıyor. Etrafınızdakiler CHPli olmalı çünkü toplu taşımanın hakkında iyi şeyler söyleyebilmek başka türlü mümkün değil.

29 Eylül 2012 13:06
Sultanahmet Cami

risale-i mimariye'yi okumanızı tavsiye ederim.

23 Temmuz 2012 18:43
 
Toplam blog
: 34
: 1357
Kayıt tarihi
: 30.01.12