Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

İhanetin faturası

İhanetin faturası
 

İhanete uğrayan kadınların yüzlerine hiç dikkat ettiniz mi? Hepsi birbirlerine benzer, aynı ürkeklik, aynı mahsunluk ve aynı tedirginlik. Ne kadar kırıldıkları ve korktuklarını gizlemek için suratları asık ve öfkelidir. Kaşları çatık, söylenen her söze aşırı alınganlık ve tepkilidirler. Öylesine bir baskı vardır ki üzerlerinde , sanki bütün suç kendilerindeymiş gibi sorumlu ve sorunlu dururlar.

Kadın öder ihanetin bedelini, durmadan kendini suçlar, durmadan geçmişte yaşar ve sürekli "keşke" der durur. Kocasına bu denli çok güvendiği için kendini suçlar durur, sevmek suçmuş gibi sevdiği için pişmanlık duyar. "Keşke seni sevmeseydim, keşke senle evlenmesydim" bunlar kafasında bir hortum gibi döner durur. Kendini suçlaması için bir sürü neden bulur, kocasıyla yeterince ilgilenmediğini düşünür, oysaki ne kaparsa yapsın bunun yinede olacağını hiç düşünmez. Evet hanımlar, kocanıza her gün müthiş bir kadın gibi de görünseniz de koca yine yapar yapar.Erkekler hem evde hemde dışarda mutlu olmak ister, siz evde onu mutlu edin o yine de dışarda heyecan arar. Peki o zaman neden evde bu kadar uğraşıyorum derseniz, bunun cevabı ise çok basit "siz kendinizi oyalıyorsunuz".

İhanetin faturası kadına çıkar ve bu faturayı ödemek zorunda değildir. İhaneti yapan kocaya sahip çıkmak yerine cezasını kesmek zannedersem faturanın bedeli olur. Kocanızı affettiğinizde ondan bir daha ihanet etmemesi konusunda yapmacık ve yalancı bir söz alırsınız. Bu böyle sürgit devam eder, yani yapan bir daha yapar. Eee peki ne olacak şimdi diyorsanız inanın bunun cevabı gerçekten çok zor, fakat yok değil. Nasıl mutlu olacaksanız öyle devam edin hayatınıza, affetmek ve affetmemek sizin elinizde ve yaşamınızı ne yönde etkileyeceğini yine siz bilirsiniz.

İhaneti yapan taraf erkek olunca bir sürü metodlar çıkar ortaya.İhaneti kadın yaparsa o zaman hiç bir erkek kaldıramaz ve kadın o erkek için hayatında biter. Olması gereken de budur, işte erkekler siz affetmek gibi bir düşünce içinde değilseniz biz de kadın olarak afetmek gibi bir düşünceyede sahip olmak isteriz.

 
Toplam blog
: 87
: 1722
Kayıt tarihi
: 21.11.08
 
 

İzmirliyim, 37 yaşındayım. Hayatıma İstanbul' da devam ediyorum. İşletme fakültesinden sonra meslek ..