Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '14

 
Kategori
Güncel
 

İHH'nın El Kaide bağlantısı olabilir mi?

İHH'nın El Kaide bağlantısı olabilir mi?
 

Çağrı Filminin yönetmeni Mustafa Akad'ı EL Kaide Ürdünde yeni film yapmasın diye öldürdü. İHH bu örgütle bağlantısı olabilir mi? El Kaide ABD ve Britanya derin devletine çalışan bir örgüttür.


İHH, şimdiye kadar yurt içi ve yurt dışında sayısız yetim, dul, gariban ve yoksula yardım etmiş ve hayır duasını almış bir yardım kuruluşu. Hatırlanacağı üzere Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisinin organizasyonunuda gerçekleştirmiş bu gemiye dünyanın her yerinden her dinden insan binerek Gazze ablukasına karşı durmuş ve silahsız insanlara İsrail operasyon düzenleyip dokuz kişiyi şehit etmişti. Bunun akabinde İHH İsrail'e dava açmış ve İsrail uluslararası kamuoyunun vicdanında mahkum olmuştu.

İsrail ve Britanya İHH'nın El Kaide ile bağlantısını iddia ederek onun teröristlere destek sağlayan bir yapı olduğunu her zaman savundular. Bunu kanıtlayamadılar. 

İHH dünyanın değişik yerlerinde olduğu gibi Suriye'de de orada yardıma muhtaç insanlara mezhep ve ırk ayrımı yapmadan yardım götüren bir organizasyondur. 

El Kaide terör örgütü aslında Abd'li Cumhuriyetçi partinin bir ingiliz mezhebi olan VAHHABİLİĞİN içinden çıkarttığı tamamen ABD Cumhuriyetçi partiden direktif alan ve ABD'nin maşası terör örgütüdür. Bu terör örgütü sayesinde ABD Cumhuriyetçileri Irak'ı işgal edebilmişler ve orayı soyabilmişlerdir. EL Kaide terör örgütü Ürdün'de ÇAĞRI filminin yönetmenine suikast düzenlemiş ve öldürmüştür. Bu direktifide ABD Cumhuriyeçileri ve Siyonist İsrail derin devletinden almıştır. El Kaide her şekilde Filistin ve GAzze sorunlarıyla asla ilgilenmemiş tamemen ABD Cumhuriyetçleri ve derin İsrail'in maşası olarak çalışmasını sürdürmektedir. Suriye'deki çatışmalarda en kanlı ve vahşi katliamları yaparak bu savaşın uzamasına ve vahim bir hal almasına destek sağlamıştır. 

El Kaide çizgi olarak asla İHH ile aynı çizgide olamaz. El Kaide terör ve vahşetini uşağı olduğu ABD'li Cumhuriyetçiler için yapmaktadır. İHH'nın derdi sadece ve sadede din dil ırk ayrımı yapmadan dünyanın her yerindeki gariban kitleye yardımcı olabilmektir.

El Kaide'nin asla ve asla dünyanın gariban kitlelerine yardım etme gibi bir amacı olmamıştır, onlar beyinlerin yıkadıkları cahil islamcı gençleri cennetteki hurilerle kandırarak ABD'li CUMHURİYETÇİLER ve DERİN Britanya'nın amaçlarına uygun şekilde insan öldürmekle görevli terör makinalarıdır.

İHH'ya yapılan bu baskın 17 Aralık operasyonunun devamı niteliğinde olduğunu Türk halkı çok iyi bilmekte. Paralel devlet yapılanmasının seçilmiş bir Başbakan'ı hedef alarak yargı darbesiyle düşüremeyince ülkenin vicdanı konumundaki yardı organizasyonlarını hhedef alarak aslında kime ve neye hizmet ettiklerini anlaması açısından bu operasyonu halkımız çok iyi görmektedir.

Ben ve benim gibi düşünen bir çok Müslüman İHH'nın Anadolu halkının vicdanı olduğunu çok iyi biliyoruz.

Asla ve asla El Kaide gibi ABD'li Cumhuriyetçilerle beraber iş birliği yaparak ikiz kuleleri aşağı indiren ve Mustafa Akad gibi Çağrı filminin yönetmeninin Ürdü'de otelinde öldürülmesine adı karışmış bu cani İngiliz mezhebi Vahabistliğin içinden fırlayan katillerle adının anılmasını bile kınıyorum.

Şimdi kendinize şu soruyo sorun.

EL Kaide neden Çağrı filminin yönetmeni Mustafa Akad'ı öldürdü?

Çünkü son filminde Hz Ali'nin Hayatının filmini yapacaktı ve İslam ümmetinin ayrılığa düştüğü en öne önemli konuları film üzerinden aydınlatacak ve şimdiki mezhepçi savaş olmayacaktı.

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..