Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '17

 
Kategori
Güncel
 

İki bin çocuk golfle tanıştı

İki bin çocuk golfle tanıştı
 

15-23 Nisan tarihleri arasında Bakırköy'ün en çok ziyaret edilen alışveriş merkezi Carousel'de gerçekleşen İstanbul Mini Golf Festivali'nin finali önceki gün yapıldı. 

İstanbul Mini Golf Festivali kapsamında gerçekleşen Mini Golf Turnuvası'nda 8 günlük eğitimin ardından yarışan minikler ödüllerine kavuştu. 

Banu Noyan organizasyonu ve  T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Spor A.Ş., Boğaziçi Golf Klübü katkılarıyla düzenlenen Mini Golf Festivali’nde çocuklar golf oynamayı uzman eğitmenlerden öğrenerek, keyifli zaman geçirdi. 

Carousel AVM'ye kurulan mini golf sahasına gelen yaklaşık 2 bin çocuk bu sayede mini golfle tanıştı. Aileler de "Golf pahalı bir spor ama çocuklarımıza böyle bir fırsat yaratıldığı için Büyükşehir Belediyesi'ne ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ederiz" diyerek çocuklarının mini golfle tanışmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Mini Golf Turnuvası'na katılarak  heyecanlı bir yarış içine giren minikler, turnuva sonunda sürpriz hediyeler kazandı. Boğaziçi Golf Kulübü Genel Sekreteri Erol Işık, Carousel AVM Halkla İlişkiler Müdürü Tuğba Sarışen ve İcra Kurulu Üyesi Orhan Demir, birinciye 400 TL, ikinciye 200 TL, üçüncüye ise 100 TL'lik hediye çeki, dereye giren 3 yarışmacıya 2'şer kişilik sinema bileti takdim etti. 

Ücretsiz olarak oyun alanına giren ve eğlenen şampiyon golfçüler, ayrıca turnuva sonrası Carousel AVM yönetimi tarafından aileleriyle birlikte yemeğe çıkarılarak yorgunluk attı.  Her kesimden ve her yaştan insanın oynayabilceği mini golf, bu nedenle dünya çapında da büyük ilgi görüyor.

Türkiye'de de son yılların ilgi gören sporları arasına girmeyi başaran Mini Golf özellikle çocukların büyük ilgisini çekiyor. 

Hafta boyunca Carousel AVM mini golf sahasından ayrılmayan çocuklar, unutamayacakları bir deneyim yaşadı. 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..