Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '08

 
Kategori
Güncel
 

İki cenaze arasındaki fark...

İki cenaze arasındaki fark...
 

Dünyada hergün onbinlerce insan ölüyor. Yaşamları rahatlık veya zorluklar içersinde geçen kişiler en sonunda ilahi son gereği bu dünyadan ayrılıyorlar. Dün Türkiye'de kalkan binlerce cenazeden ikisi medya odaklıydı.

Avrupa şampiyonasında tribünlerde gördüğümüz Hasan Doğan'ın ani ölümü bütün Türkiye'yi üzüntüye boğmuştu. Cenazesinde başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere, siyaset dünyasının ileri gelenleri ile bir çok tanınmış kişileri görmek mümkündü.

Diğer taraftan sağlam girdiği hapishaneden ne ile suçlandığını bilmeden 1 yıl sonra ölüm döşeğinde çıkan iş adamı Kuddusi Okkır'ın cenazesi. Onun da cenazesinde sevenleri vardı muhakkak.

Uğurlanış şekli nasıl olursa olsun, ister bayrağa sarılı, ister yeşil örtüye sarılı olsun, ister Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın katıldığı cenaze töreni olsun, isterse sadece cami cemaatinin katıldığı cenaze namazı olsun, kişilerin gittikleri yer aynı. Orada bir ayrıcalık yok.

Sadece her iki cenazede görülen tek bir fark vardı. Hasan Doğan'ın ölümü beklenmeyen bir ölümdü. Kuddusi Okkır'ın ise beklenen bir ölüm.

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..