Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '08

 
Kategori
Haber
 

İki dakka delikanlı olun!

İki dakka delikanlı olun!
 

OTOSTOP yaparak ülke ülke, şehir şehir dolaşan 3 pandomim sanatçısı turist, Trabzon’da, üzerlerine sarılı gazete kağıtlarıyla sanatlarını icra ederken, yanmaktan son anda kurtuldu. Sokaktaki gösteriyi izleyenlerden birkaç kişi, sanatçıların üzerinden düşen kağıtları yakıp daha sonra ellerindeki çakmakla taciz etti. Polisin müdahalesi üzerine tacizciler kaçtı.

Trabzon’a otostop yaparak gelen biri Polonyalı, biri İspanyol diğeri de İsrailli 3 turist, dün akşam kentin en işlek caddelerinden Uzunsokak’ta pandomim gösterisi sergilemeye başladı. Çok sayıda Trabzon’lunun da merakla izlediği surrealist sanatçılar, vücutlarına sardıkları gazetelerle gösterilerini sunarken, izleyenler arasında yer alan birkaç kişi, önce yere düşen gazete parçalarını ateşe verdi, sonra da ellerindeki çakmakları, üzerleri gazete kağıdı ile kaplı oyun sahneleyen sanatçılara uzatarak korkuttu. Gelişmelerden endişe eden birkaç kişinin haber verdiği polisler olay yerine gelince sanatçıları taciz edenler kaçtı. Polonyalı Maciey Meru Adamczevski, İspanyol Elisa Becando ve İsrailli Sivan Yanik’i karakola getiren polis, ifadelerini aldıktan ve şikayetçi olmadıklarını öğrendikten sonra bıraktı.

Dünyayı otostop yaparak gezdiklerini ve gittikleri şehirlerde sanatlarını sergilediklerini belirten Polonyalı sürrealist sanatçı 28 yaşındaki Maciey Meru Adamczevski şunları söyledi:

“İstanbul’dan otostopla Trabzon’a geldik. Bütün dünyayı otostopla geziyoruz. Dün akşamda Trabzon’lulara sokakta bir gösteri yaptık. Bu sırada üzerimize sardığımız gazete parçalarından yere düşünler oldu. Bazı kişiler gazeteleri yaktı. Bir ara vücudumuza sarılı gazetelere de çakmak uzattılar. Korktuk. Şaka yaptıklarını, bu şekilde gösterimize katıldıklarını düşünüyoruz. Daha sonra polisler geldi ve emniyete gittik. Çay ikram ettiler. Çok ilgilendiler.”(Kaynak:Milliyet)

* Tam yatarken bu haberi gördüm. Güzel ülkemde ne kadar salak ne kadar psikopat insanlar var diye kara kara düşünmeden edemedim...Ne şimdi bu şaka mı? Eşek şakası bile değil, tam bir gerzeklik örneği. Yuh yani!

Bir insan bunu nasıl yapabilir ki, gerçekten akıllara zarar bir ruh hali. Sonra bu adamlar bizimle aynı oksijeni soluyorlar. (tüketiyorlar!)

İnsanı hayrete ve dehşete düşüren şey, bu şuursuzluğu yapanların birden fazla olması. Aynı anda birden fazla kişinin aynı olaya şuursuzluk göstermesi...Kelimeler kifayetsiz kalıyor...

Her normal insan gibi ben de şiddete karşıyım ama artık hislerim tükenmeye başladı. Bu adamları eşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım. Zaten barajlar kurudu bu gidişle eşeğin akıbeti meçhul. Hatta bu adamları dinlenip dinlenip tekrar dövmek lazım.

İNSAN olun İNSAN!

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..