Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '15

 
Kategori
İlişkiler
 

İki insan birbirini istiyorsa birbirinin helalidir

İki insan birbirini istiyorsa birbirinin helalidir
 

Sizi isteyen biriyle arkadaşlık yaptığınızda, sevgili olduğunuzda ya da ilişkiye girdiğinizde neden kendinizi suçlu hissediyorsunuz? Evlilik düzenleri varmış, nikâh varmış, birinin karısı ya da kocası olabilirmiş, evli olabilirmiş... Bana ne! Beni istemesi, benim de onu istemem yeterli.

Farklı yaşamak isteyenler, kendilerini bir inancın gereklerini yerine getirmekle görevli addedenler ile ahlak ve namus duyarlılığı olanlara sözümüz yok, istedikleri gibi yaşasınlar.Toplumun isteyenler için özgür bir yanı olacak ve birileri öyleyken birileri de böyle yaşayacak.

Aldatmalar, gezmeler, tozmalar, sevgili, buluşma, yatma kalkma mevzuları bir hayat şekli. Üstelik azınlık da değil, toplumun üçte birini azınlık sayamazsınız. Sizi isteyen biriyle yatmanız asla ayıp ya da suç değil. Böyle bir şeyi seçmişse zaten bunu istiyor, düşüncesi anlayışı bu yönde demektir.

Bu konular toplum baskısı nedeniyle yazılamıyor, çizilemiyor, konuşulamıyor... Her üç kişiden biri az veya çok bu işin içindeyse ben yazarım!  Gerçeğin yazarıyım, olan bir şeye olmadı diyemem!

Ve sizin bu gerekçelerinizin bazı kimseler tarafından kale alınmadığı (adam ateist günahtan mı korkacak) dolayısıyla böyle yaşama konusunda önlerinde hiçbir engel olmadığı (kanun bile suç saymıyor, insanlar sadece yakınlarından çekiniyorlar) ve artık bu yaşamın serbest bırakılması gerektiği... Değilse elinize geçen ne: Her yıl öldürülen yüzlerce kadın!

Sen yapma kardeşim... Kapalı birisine sokakta dönüp bakmıyoruz... Evine yuvasına bağlı, bu taraklarda bezi olmayan kimselerin başımızın üzerinde yeri var... Hepsi ablamız, kardeşimiz... Namuslu yaşamak isteyenlerle ilgili bir durum yok ki...

"Karımızı, kızımızı yoldan çıkarıyorsunuz" Deme ya, mahalle aralarına bile girmiyoruz! Namus bazılarını ilgilendirmiyor olabilir. Veya namusa, ahlaka sizin gibi bakmıyor olabilirler. Evliyken de yaparlar. 

Aslında serbest hayatı savunanlar çok korkak. Fare gibi saklanıyorlar.  İstediğimi yaparım, kime ne!  Takarım koluma giderim, ne saklanacağım! Kim bu yanındaki, beni istiyor, yatacağız; bitti! 

Ahlak düzenleriniz beni ilgilendirmiyor...  Bu âlemdeki insanlar ahlaksızlıkla suçlanıp aşağılanıyorlar. Yanlış olan iki yüzlülük. "Namusluyum ama arada sırada kaçamak yapıyorum" Tatlı hayat  alışkanlık yapar. Bu taraklarda bezin varsa öyle korkup saklanmana  gerek yok. Hiiiiçççç boşuna itiraz etmeyin, böyle bir hayat var!

Not: Bu ve benzeri yazılarda yazar bu şekildeki kimselerin yerine kendisini koyup onlar adına konuşmaktadır. Bu nedenle de yazarın bunu kendisi için istediği sanılmaktadır. Okuyanların bunu bilmelerini isterim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..