Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '14

 
Kategori
Siyaset
 

İki kişinin bildiği sır değildir

İki kişinin bildiği sır değildir
 

İki Kişinin Bildiği Sır Değildir


TIR'ın içindekiler devlet sırrı? Ama kozmik oda oturma odası mıydı?

Bu böyledir. Eğer gizli bir şey far ve bu gizli şeyi iki kişi biliyorsa o iki kişinin bildiği sır değildir. Sır saklanması vacip olan özellerdir. Bu kaçıncı kamyon, bu kaçıncı tır hatırlamıyorum. Neden ise geçtiğimiz yıl onlarca hatta yüzlerce kamyon ülkemizden kan akıtmak için komşu bir ülkemizde yer alan bölücülere gönderildi. Hani hep diyoruz ya X ülkesine; siz katilsiniz, siz oradaki çocukları öldürüyorsunuz diye!.. İşte aynısını bir TIR dolusu sır ile belli ki biz de yapıyormuşuz. Hemde öyle böyle değil. Peki bu sır dolu TIR'ların temelinde ne yatıyor. Hatırlayanız; Erdoğan her fırsatta bir projeden bahsetmekteydi. Büyük Orta Doğu Projesi isimli bölücülük, müslüman düşmanlığı ve kardeş kanı üzerine kurulmuş bir proje. Bu projenin de eş başkanı olmaktan gurur duyduğunu da her fırsatta dile getirmekteydi. İşte bana göre bu sır dolu TIR'ların temelinde de bu proje yatmakta.

Neden mi?

Çünkü;

Irak için yapılan müdahale çok çabuk bir şekilde sonuçlandı. O karanlık güçler emeline çabuk ulaştı ve Türkiye'nin de ilerde ödeyeceği diyet borcu olan Irak'ı yerle bir etme olayını kısa sürede halletti. Ülkenin her türlü gelirini giderini kontrol etmeye başladılar. Çocukları ve kadınları katlettiler. İbadethaneleri de yerle bir ettiler. Bu işe ilk ortak olmak isteyen ise malum Türkiye idi.

Ardından da Libya olayı. Libya'da da yaşananları az çok biliyoruz. Irak'a yapılanlara nazaran zaman alsa da orasını da hallettiler.

Hedefe giden yolda sıra Suriye'de idi. Ama burada işler biraz karıştı. Direniş beklediklerinden uzun sürdü ve devlet başkanınında kararlığı ile direnişe (hükümete) karşı çıkabilecek güçler bir bir temizlendi. AB ve BM gibi bazı kuruluşlar ha bugün ha yarın operasyon başlayacak ve Suriye'ye de demokrasi gelecek derken bir halt yapamadılar. Çünkü artık adam öldürmek oldukça masraflı bir hale gelmişti. Karanlık güçler en sonunda ise kadim dostları olan Türkiye'yi devreye soktular ve komşusunda ki iç savaşın durmaması için ellerinden ne geliyorsa onu yaptırmak için sır dolu TIR'lar ile her türlü mühimmatı pazar sporu için Suriye'ye göndermeye başladılar. Ama her TIR yakalandığında bu bir devlet sırrıdır diye üstü örtülmeye çalışıldı. Belki de Reyhanlı olayı bu sır dolu TIR'lar için bir misillemeydi!..

Sizin anlayacağınız, karanlık güçler kendilerine bir işbirlikçi olarak gördükleri Türkiye'ye önemli bir sır verdiler. Hemde bilmem kaç TIR dolusu bir sır. Ama Türkiye'yi yöneten iktidar bu sırrı veya sırları saklamayı becemedi. Beceremediği gibi de ifşa etmek gibi bir acemilik yaptı. Böylece de sır oldu mu sana TIR!..

Peki ya asıl devlet sırrı olan kozmik odaya ne oldu? Hatırlayacaksınızdır; adamın birinin gece gördüğü rüyalardan esinlenip TSK'nın 100 yıllık planlarının yapıldığı, saklandığı kozmik odaya bir operasyon düzenlenmiş ve asıl devlet sırrının olduğu kozmik oda, oturma odası gibi kullanılmıştı. Bunun sonucunda da TSK, bütün o planları iptal etmek zorunda kalmış ve ülkenin geleceğini koruyan bütün önlemler kapıttan uçak yapılarak okyanus ötesine gönderilmişti.

İşte böyle önemli bir oda, bir paronayak adam yüzünden ifşa edilirken, kardeş kanı akıtılması için gönderilen silahlar için önce spor malzemesi sonra ise devlet sırrı denmesi bu memleketin içine düştüğü acı durumu yeterince sergilemektedir.

 
Toplam blog
: 19
: 240
Kayıt tarihi
: 21.11.13
 
 

Hayatta her zaman doğruluğu ve dürüstlüğü savunan, insanlık için çalışmaya özen gösteren, ilke ve..