Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '10

 
Kategori
Sinema
 

İki yeni film…

İki yeni film…
 

(Fragmanlar aşağıdadır.)

Bu gün sizlere önümüzdeki günlerde vizyona girecek iki filmde söz etmek istiyorum. Birincisi için söylenecek tek şey Ata Demirel hayranları müjde olacaktır. Eyvah Eyvah 2 geliyor!İlki büyük izleyici kitlesine ulaşan Atat Demirer ve Demet Akbağ’ın oynadığı Eyvah Eyvah adlı filmin ikincisi 7 Ocak’ta sinama severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği, Hakan Algül’ün yönettiği “Eyyvah Eyvah 2”nin “macerası bol, eğlencesi bol” fragmanı, Türkiye’de 900, Avrupa’da 205 kopya ile beyazperdede. Senaryosu yine Ata Demirer’in kaleminden çıkan devam filminde, ilk filmde olduğu gibi Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Meray Ülgen ve Bican Günalan yer alıyor. Film, Türkiye’de 300, Avrupa’da 100 kopya ile gösterime girecek

Fragman: http://www.habershow.com/v4/13170-iste-eyyvah-eyvah-2-nin-fragmani

***********

İkinci filmimiz ise mükemmel bir aşk filmi. “Var olmak tesadüf değilse, Aşk tesadüf olabilir mi? “Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’ in kullandığ araba, Ömer Bey’ in arabasına arkadan çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’ in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’ nin erken doğum yapmasına neden olur. Iki bebek aynı gün dünyaya gelirler. İlk kez birbirlerini görür gözleri…Bu kaza Özgür ve Deniz’i bir araya getiren tesadüflerin başlangıcı olur.Bundan sonra yolları, çocukluk yılları ve ilk gençlik yılları boyunca Ankara’ da bir kaç kez daha kesişir. Her kesişme onların hayatında büyük değişikliklere sebep olur. Birbirlerinin çocukluk aşkı olurlar, ya da ilk kalp kırıklığı… Ama onun da ötesinde, her temasları hayatlarının rotasını değiştirir. Sadece onların değil, ailelerinin de…Bazen felaketlere, bazen mucizelere neden olurlar birbirlerinin hayatlarında. Ancak hiçbir zaman bir arada olamazlar.Onları bir araya getiren şey her neyse, aralarına şeffaf bir duvar örmeyi de başarır her seferinde.

Ta ki 25 sene sonra İstanbul’da yolları kesişene kadar…“Aşk Tesadüfleri Sever “ adlı sinema filmi projesi 2010 yılında İstanbul’ da tanışan Özgür ve Deniz’ in birbirlerine doğru ve engellerle dolu macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Türkiye’nin 70’li, 80’li , 90’lı ve 2000’ li yıllarını fonuna alarak, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor. Pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle, İstanbul’ dan Ankara’ ya yaptığı nostaljik yolculugun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir AŞK filmi vaad ediyor.

Fragman: http://www.izlesene.com/video/ask-tesadufleri-sever-fragman/2861593


 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..