Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '07

 
Kategori
İlişkiler
 

İkinci el erkekler

İkinci el erkekler
 

Son dönemlerde "ikinci el erkek "muhabbetidir gidiyor. İlk vatan gazetesi yazarlarından “Dilek Önder” yazmıştı ve ben bayağı bir eğlenerek okumuştum yazısını. Tespitlerinde ne kadar haklıdır değildir onu tartışmak değil amacım zaten konumda bu değil. İlk okuduğumda bayağı bir eğlendim bu konuyla, öyle ya söz konusu olan erkeklerdi ve biz kadınlar istemsiz de olsa erkeklerle ilgili dalga geçilecek bir konu oldu mu ıskalamayı hiç sevmeyiz.

Önce nedir bu ikinci el erkek konusu derseniz açıklayayım.40 yaş ve üstü dul kalmış erkekler ikinci el oluyormuş ) ve 40 yaş ve üstü dul kalmış ne kadar erkek varsa bu konuyu çok önemsedi ve onaylamaya başladı. Yok şöyle değerlilermiş, yok böyle kıymetlilermiş.
Bu konuyu öyle sevdiler ki bu konu üzerine ahkam kesmeye başladılar. Ya işte bende tam burda şu soruyu sorayım madem bu kadar değerliydiniz de bizim değer bilemez hem cinslerimiz sizin değerinizi nasıl da anlamamış tüh ki tüh.
Aslında konu bayanlar arasında ki bir geyik konusu kıvamındayken birden ciddi bir hal almaya başladı.Ve ikinci el erkek diye bir kavram ortaya çıktı. Yapmayın beyler yapmayın insanların ikinci eli olmaz, inanın bana hiç etik durmuyor. Aslında baştan aşağı saçma sapan bir kavram, insanların ikinci elimi olurmuş diye direkt sormak lazım.
Nasıl dul kalmış kadına yapılan yakıştırmalar hoş değilse erkekler için de hoş değil, ama bir kadına bu tarz yaklaşıldığı zaman hiç bir kadın bunu onaylamaz. Ama nedense erkeklerimiz bu konuya bir bayıldılar ki bunu onaylayan yazılar yazmaya başladılar işte ben orda koptum.

Bir kadın "ikinci el kadın"sözüne kıyametleri kopartır sizin gibi savunma yapmaz.
Kadınlara koz vermeye devam ettikçe daha çok konu olursunuz bize. İster orjinal olsun, ister ikinci el yada bilmem kaçıncı el ama önce değerlerinize sahip çıkmayı öğrenin, babalarımızın, dedelerimizin zamanında ki o erkekleri arar olduk tüm kadınlar .Sahiplenilmeyi, güven duyabilmeyi özler olduk. Eskilerin çapkınlığı bile gizliymiş, anlık yaşayıp, anlık tüketiyorsunuz ve sonra da kadınlara kızıyorsunuz. Çünkü yoksunuz, çünkü kalmadınız. Kolay tüketen anlık yaşayan erkeklerle doldu ortalık, sevdiğine sahip çıkmayan adamlarla dolu. Önce değerlerinize sahip çıkın .Yapmayın beyler siz bir eşya mısınız ki ikinci el pazarı oluşturmaya kalkıyorsunuz.

Amacınız ikinci el erkek pazarı oluşturmaksa eh bize de pazara çıkıp az kullanılmış fazla sorun çıkartmayanından arayıp bulmak düşecekse siz ufak ufak tezgahlara Kullanma kılavuzunuzla yerleşin derim o zaman.)))))

hercaideniz

 
Toplam blog
: 44
: 1143
Kayıt tarihi
: 17.08.07
 
 

Aşktır hayata anlam katan, aşktır bizi yaşama bağlayan. Sustuysa içinizdeki çocuk, aşk zamandır ş..