Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mayıs '17

 
Kategori
TV Programları
 

İkisini de Sevdim'e 3 Bölümde Final Şoku!

İkisini de Sevdim'e 3 Bölümde Final Şoku!
 

Sezon sonuna geldiğinde ne yaptığını ve nasıl bir performans sergilediğini dikkatli şekilde inceleyen televizyon kanallarının işi gerçekten çok zor olacak. Çünkü hangi diziyi nasıl katlettiklerini, hangi programı nasıl alt ettiklerini takip etmek gerçekten kafa ve dikkat isteyen bir iş. Hemen her gün buralarda bahsettiğimiz ve sosyal medya noktalarında da ciddi tepki alan müdahaleleri olan kanallara Atv de eklendi.

Kestirip atma konusunda Show ve Kanal D kadar etkili ve başarılı olamayan Atv'den yeni bir atak geldi. Show'dan ya da Kanal D'den görmeye alıştığımız anında yayından kaldırma politikasını şimdilerde Atv başarı ile sürdürüyor. 

Başrollerinde Amine Gülşe ve Burak Serdar Şanal ikilisinin olduğu ve Ikisini de Sevdim şeklindeki ismi ile ne anlatmaya çalıştığını anlamadığımız dizinin sonu çok çabuk geldi. Daha 2 bölümü ekrana gelen ve önümüzdeki günlerde 3.bölümü yayınlanacak olan dizinin bu bölümü final olarak belirlendi. Özellikle hikayesi,ne anlatmaya çalıştığını kesinlikle anlamadığımız ismi ve Flash tv filmlerinden hallice olan çekim kalitesi ile tepki çeken dizinin bu erken final durumu kulislerde sürpriz olarak karşılanmadı. 

Yani görünen köy kılavuz istemez durumu.

Geçmiş olsun diyelim o zaman.

Anıl Koldaş 

koldasanil@gmail.com 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..