Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

İkiz Kuleler’in yıkılışı kimlerin maharetiydi…

İkiz Kuleler’in yıkılışı kimlerin maharetiydi…
 

Net'ten...


Şu soruyla başlayalım: 11 Eylül 2001 günü ABD’ye yapılan saldırılardan sonra gelişen olaylar en çok kimin ekmeğine yağ sürdü? Yanıtı apaçık: Bu işten en kârlı çıkan ülke ABD oldu; zira hem Afganistan’ı işgal etti, hem de Irak’ı. Suriye’yi, İran’ı ve Kuzey Kore’yi ise tehdit altında tutmayı bir uluslararası hakmış gibi kabul ettirdi. Ayrıca tüm dünyaya, “Dünyanın tek süper gücü benim, bunu aklınızdan hiç çıkarmayın!” mesajını verdi!
.
Peki, ABD’nin müesses nizamı -veya diğer güncel ifadeyle derin devleti- kendi vatandaşlarını, hem de üç bin kişiyi bir günde öldürecek kadar çıldırmış mıydı? Bu sinsi plânın ortaya çıkması karşısında uğrayacağı zarar ve ziyanı düşünemedi mi? Düşündü tabii, hepsini düşündü, hatta yıllarca düşünüp taşındıktan ve olası tüm olumsuzlukların tedbirlerini aldıktan sonra uygulamaya karar verdi.
.
Böylesine inanılmaz derecede acımasız bir senaryoyu yeni binyılda sahneye koymayı olaydan yıllar önce düşünmeye başlamıştı o plânın sahipleri. Bunlar çok etkili bir düşünce kuruluşunun kurucu üyeleriydi.PNAC (Project for the New American Century = Yeni Amerikan Yüzyılı Projesi) Üçüncü Binyıl'ın (Milenyum’un) ilk yüzyılını plânlamış ve önerilerini dönemin başkanı Bill Clinton’a sunmuşlardı. (Bu yüzyılın nasıl plânlandığını ve Türkiye'de olup bitenlerin bu plâna neden çok uyduğunu bir sonraki blogda okuyabilirsiniz.)
.
Aralarında, sonradan G.W. Bush’un kabinesine girecek 4-5 kişinin de yer aldığı bu “kâr amacı gütmeyen” düşünce kuruluşu, 67 şıklı bir öneriler listesi hazırlamıştı. (Bunları İnternet’e ilk düştüğünde okumuştum; ama şimdi ne yazık ki bulamadım, silinmiş olabilirler, fakat bulanlar olursa lütfen bana da yollasınlar.) Az önce bulduğum şu sayfadaki raporlardan bazılarını okuduğuma hâlâ inanamıyorum! Sanki suçlarını itiraf etmek için hâlâ bu siteden silmemişler! Richard Perle, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, John Bolton, Steve Forbes ve R. James Woolsey ile birlikte 12 üyenin daha imzaladığı bir mektubu, 26 Ocak 1998’de Bill Clinton’a yolluyor ve Irak’ın mutlaka işgal edilmesi gerektiğini öneriyorlar.
.
Fakat o 67 şıklı öneriler listesine dönersek, 5 öneride şunların yazıldığını görürüz:
1- Dünyadaki hiçbir ordunun ABD ordusundan daha güçlü olmasına izin verilmemelidir,
2- Dünyadaki tüm enerji kaynakları ABD enerji şirketlerinin kontrolü altında tutulmalıdır,
3- Dünyadaki tüm ABD karşıtı güçlerle gerekirse savaş açarak mücadele edilmelidir,
4- Dünyadaki siyasal ve ekonomik özgürlükleri savunan liderlerin yönetime gelmelerine yardımcı olunmalıdir,
5- Amerika’nın dünya üzerindeki tartışmasız hegemonyası bu yüzyılda mutlaka gerçekleştirilmelidir.
Diğer öneriler sürüp gidiyor ve geliyoruz son öneriye:
67- Fakat bütün bunları gerçekleştirmek için ülkemizde yeterli toplumsal ruh mevcut değil. Bu ruh mutlaka uyandırılmalı, örneğin Pearl Harbor gibi bir olay gerçekleşmelidir.
.
İkiz Kuleler'in yıkılışından sonra o ruhun nasıl canlandığını hep brikte yaşadık, gördük!..
20 Ocak 2001 ile 20 Ocak 2009 tarihleri arasındaki girişimlerin açıklandığı şu BMENA (The Broader Middle East and North Africa Initiative = Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Girişimi) sitesini İngilizce bilenler incelediğinde, çok şeyin daha İkiz Kuleler yıkılmadan önce plânlı biçimde yürütüldüğünü göreceklerdir.
.
Gelelim 'Dünya Ticaret Merkezi Kuleleri’nin yıkılışına…
Ünlü muhalif gazeteci Michael Moore’un araştırmalarına göre her iki kulenin de bakımı, temizliği ve güvenliği George Bush’un küçük kardeşi Marvin P. Bush’a ait olan Securacom’a teslim edilmiş durumdaydı.(!) Ayrıca, uçağı İkiz Kuleler’e çarptırılan United Airlines’ın güvenliğinden de aynı firma sorumluymuş. Şirket’in Genel Müdürü de Başkan Bush’un kuzeni Wirt Walker III imiş.
.
Öncelikle, her iki gökdelenin de kontrollü biçimde yıkıldığını gözlerinizle görmek için şu videoyu dikkatlice izleyin lütfen: http://www.911weknow.com/wtc-building-7 Aynı sitedeki ikinci video’da da görceksiniz ki, bina uçakların çarpması ile değil, her katta patlayan dinamitlerin ana kolonları yıkması ile çökmüş: http://www.911weknow.com/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=31&q=9%2F11+mysteries
.
Peki bütün bunları kim/ler, nasıl gerçekleştirmiş?..
Saldırıdan haftalar önce -acil tamirat olacağı gerekçesiyle- bazı katlar boşaltılmış. 8 Eylül gününden sonra da yangın merdivenlerinin kapıları kilitlenmiş! Ölümden kurtulan bazı görgü tanıklarının ifadelerine göre; tüm kapıları kilitlenen merdiven boşluklarından üç gün boyunca matkap ve balyoz sesleri gelmiş. Meğerse Marvin Bey’in adamları binayı ayakta tutan kolonları delip içlerine dinamit yerleştirmişler! Hatırlayın; bir yıl boyunca tüm dünyaya sadece 5-6 fotoğraf ve beş saniye süren o yıkılışın kısa videoları gösterildi; ama tamamı yakın plândan gösterilseydi, uçakların girdiği katlardan itibaren temele kadar her katta merdiven boşluğuna ait camların patlayıp dışarı fırladığını görecektik! (O görüntüler bende var, daha sonra bir galeri hazırlayıp yayına vereceğim!)
.
Ya o hayatını hiçe sayan pilotlar... onlar nasıl yapabildiler bu işi? Onlar yapmadı ki!.. Pilot ve uçak korsanı 19 kişi uçakları kaçırmak ve rehinelere karşın bazı taleplerde bulunmak üzere programlanmışlardı. Ama uçaklar havalandıktan sonra pilotların manüel kumandası iptal edildi ve uçaklar yerden (veya başka kulelerden) kumandayla İkiz Kuleler'e çarptırıldı; çünkü pilotların birdenbire kaybettikleri kumandayı ele alma çabaları asla mümkün olamadı, olamayacaktı! Üzerinde çok konuşulan o Pentagon'un girişine çarpan uçağa dair de kimsenin elinde bir kanıt yok! Sözde çarpma anı görüntüleri işte burada; orada bir bomba mı patlatılmış, yoksa oraya bir uçak mı çarpmış, kendiniz karar verin!
.
.
.
.
.
.
Günün sözü: "Bir devletin derin politikaları coğrafyasında saklıdır."

Yeni Yıl Kutlaması: 2011'de MB ailesinin ve okurlarının tüm dileklerinin gerçekleşmesini ve dünyadaki açıklara, fukaralıklara, eşitsizliklere, hakça düzenlerin kurulamamasına sebep olan "Doyumsuz Kapitalist İştah"ın kapanmasını diliyorum.

 
Toplam blog
: 147
: 2923
Kayıt tarihi
: 05.05.07
 
 

İngilizce öğretmeniyim, çevirmenim, dilmaçım, araştırmacıyım. / Beş kitabım var: Beynin Kimliği, ..