Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '08

 
Kategori
Burçlar
 

İkizler Burcu ( Komedik Versiyon )

İkizler Burcu ( Komedik Versiyon )
 

ikizler burcu


Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz. Bunun için bir olanak karşınıza çıkacak. Olanağı iyi değerlendirmeye bakın. Parasal durumunuz daha iyi olabilir, eğer müsrif davranmaz ve iyi yatırımlarda bulunursanız. Gözlerinizdeki ağrının nedeni uykunuzu iyi almamanız.

Hiçbir zaman tek yaşamayı yeğleyemediniz hayatta. Yanınızda illa ki birisi olması gerekiyor size göre. Evlilikten yana yüzünüz gülebilir. Sanırım sarışınlardan hoşlanıyorsunuz. Haftasonunu yağmurda sevdiğinle elele yürüyerek, çılgınlar gibi öpüşerek geçirmek iyi fikir. Rüyanızda para görecek, bunu hayra yoracaksınız. Bir kedim bile yok anlıyor musun diye hayıflanacak çıkıp en yakındaki petshoptan kedi aldığınızı sanacaksınız ama bakmışsınız ki o bir aslan yavrusu. Romantik bir yapınız var yanılmıyorsam. Hayvanları seviyorsunuz aşırı derecede. En korktuğunuz hayvan yılan. Çalıştığınız şirkette en sevilen kişi sizsiniz farkında değil misiniz hala ? Patronunuz size açılmak istiyor ama cesareti yok ne yazık ki.

Yeni yılda yeni sürprizlerle karşılaşabilir ve yeni bir araba almak isteyeceksiniz. Yılın ilk trafik cezası yiyen elemanı siz olacaksınız. İnşaallah 90 yaşına kadar yaşarsınız ki ; 73 defa büyük kazalardan yırtacaksınız. Neden 90 yaşına kadar derseniz , e çünkü maç doksan dakika =)) Kendinizi doğaya adayacaksınız, kırlara bayırlara yuvarlanacaksınız bu baharda. Kolunuzu kıracak, alçıya arkadaşlarınızın imzalarını attıracaksınız. Sanat dalından resim yapmaya aşırı düşkünlüğünüz var. Sanata altın harflerle başarınızın imzasını da siz atacaksınız. Sakın arkadaşlarınıza attırmayın bu imzayı. Her çiçekten bal alacaksınız, şeker komasına girip bir daha bal yememeye yemin edeceksiniz. Aslında tatlıyla pek aranız yok. Sevdiğiniz renkler yumuşak ve pastel renkler. Mavi size özgürlüğü ve bir anlamda göklerde uçmayı ifade ediyor. Pembe hayallerle değil de, Turuncu duygularla hayata bağlanıp ömrünün boşuboşuna gelip geçtiğini düşüneceksin. Kimi zaman aşırı hassassın, gürültüye pek gelemiyorsun. Odasına kapanıp da müziğin sesini sonuna kadar açan kardeşinden nefret ediyorsun. Çünkü ; bazen de senin günlüğünü karıştırıyor. Hiç alakasız bir sebepten dolayı Ergenekon'dan suçlanacaksın ama aklanıp " hayatımda beyaz bir sayfa açtım " diye kendini kandıracaksın. Durup dururken sütannen ortaya çıkacak, " senin annen bir melekti yavrum gel sarılayım sana " deyip ortadan kaybolacak. Rüyanda aksakallı, PİERCİNG'li , kolları dövmeli dede görecek, " bu ne ya ? Allahım ben hiç adam gibi rüya göremeyecek miyim ? " diye yastıklara gömeceksin kafanı. Ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmayacak ve kendine çok iyi bakacaksın aynadan.

Bir telefon mağazasına gideceksiniz. " Abi kontör var mı ağbi ? " diyecek, olmadığını anlayınca acılara boğulacaksınız. Sizin hiç kontörünüzü olmadı ki siz eziksiniz. Burcunuza laf ettirmiyorsunuz. Pazarda sütyen satıcısının " gel abla geel ikizlere takkee !! " lafına kızıp ortalığı bit pazarına çevireceksiniz.

Yükselen burcunuz, kurban bayramında kesilen koyunlara, koçlara kıyamadığınız için Koç ve Boğa burcu. Bu sebepten dolayı bizden extra puan kazandınız. Bu sevgiden kazandığınız 20 hediye kontör de bizden size hediye. Konbaranıza yüklenmiştir.

Hayatta hep mutlu olmanız dileği ile İKİZLER.....

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..