Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '09

 
Kategori
Burçlar
 

İkizler burcu erkeği mi? "Vay başıma gelenler"

İkizler burcu erkeği mi?  "Vay başıma gelenler"
 

Hazır ikizler burcuna girmişken biraz kişisel tespitlerimi paylaşayım :))

İkizler burcu erkeğini diğerlerinden ayıran en önemli fark , akıllı ve üretken ,kendini kanıtlamış kadınlara ilgi duymasıdır. Herkesin bildiğinin aksine çift karekterli değil çoğul karakterlidir.

Ne zaman, nerde, ne yapacağını asla kestiremezsiniz. İlk tanıştığınızda böyle erkekler de var mıymış dedirttiren bu erkekler sonrasında sizi ananızdan doğduğuna pişman edebilir !

Aslında bu sizi şaşıtmasın zira ikizler erkeğinin içinde birbiri ile hiç alakası olmayan en az iki bazan 3-4-5 karekter barınabilir. Yani tanımanız gereken 4-5 erkek !

Anı anına uymayan, akşamdan sabaha fikir değiştiren, sonuçta kesin fikrini kendisi bile bilmeyen bir erkek... Ama neşeli, süpriz yapmaya bayılan, asla lafını lugatından silen bir erkek...

Dışa dönük, meraklı ,esprili ve en önemli özelliği kontrol etmekte zorlandığı öfkesi... Ancak bu öfke nöbetleri kısa sürer ve sonrasındaki tatlılığına bakıp hayretler içinde kalmanız olanak dahilindedir.
Kaliteyi sever ama gösterişten kaçar...

Ondan hoşlanıyorsanız fırtınalı bir hayata hazırlıklı olun ! En az onun kadar kendini yenileyen biraz da çılgın olmanız ona ayak uydurmanız gereklidir. Eğer evlilik konusunda onu ikna edebilirseniz, devamlı hareket etmeyi de göze almış olmalısınız. Ama nikah kıyılmadan bu işi en iyisi pek dallandırıp budaklandırmayın. Zira nikaha aniden gelmemeye karar verebilir.

Bu erkekten ve düşüncelerinde, duygularından hiçbir zaman emin olamazsınız. Bir gün çılgınca sever ertesi gün sizi terkedebilir.

Sözün kısası sinirleriniz sağlamsa buyrun onunla bir ilişkiye girin. Ama siz de onun gibiyseniz...! Ona çok çekici gelebilirsiniz.

Hadi kolay gelsin:)))


 
Toplam blog
: 351
: 3216
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Emekli olmaya çalışan bir sanatçı,yazmaktan büyük keyif alıyorum. Kocaeli Gölcük' de oturuyorum e..