Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Özel bir basım yayın şirketinde aktif satış bölümünde 6 yıldır çalışmaktayım sürekli insanlarla iç içe olduğumdan dolayı ve yaptığım iş kitapla ilgili olduğu için... Aynı kürede binlerce farklı marjinal... Bakış açıları ve on ömürde ancak edinebilinicek kadar gözlem en çok sevdiğim tarafı. Kitap demiştim sanırım bu yüzden çok..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ahmet Türk, Kürtleri tanımıyor!..

Sonradan oluşmuş dini bir kisvenin altında siyaset yapmaya çalışan zavallıların basit bir savunucusundan başka bir şey değilsin kürtleri tanımıyorsun bildiğin tek şey kürt kelimesi.

22 Ağustos 2008 19:59
İğne Deliğinde Zaman

Bizi kanatan inciten acıtan sancıtan O iğnenin deliği değil de sivri ucu olsa gerek. hüzünbaz bir geçmişin hatırda ki yansıması, sözcüklere dökülüveren yüzümüzden geçer de zaman içimizden nedense hiç geçmez ve böyle söyletir bizi... bitmek istemeyiz bazen bitiremediklerimizle bir, kainattın ve zamanın başlagıcından bu yana hayat... görece gerçeklerin yaşandığı geçicilik üstüne tasarlanmış yaşamlar. ve hep böyleydi hep böyle oalcak. karşımda bir anda dişi şolohow buldum sanki Ruhuna aydınlık çok hoştu. sevgiler

24 Mart 2008 18:05
Seni asanların tanrısı benim değildir...

BENİ DUYMA OLANAĞI OLANLARA DİYORUM Kİ, UMUTSUZLUĞA DÜŞMEYİNİZ. ÜZERİNİZE ÇÖKEN, BELA VAHŞİ BİR İŞTAHIN VE İNSANIN GELİŞMESİ YÖNÜNDEN, KAYGILANANLARIN DUYDUKLARI ACILARIN SONUCUNDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR. İNSANLARIN KİNİ GEÇECEK, DİKTATÖRLER YOK OLUP GİDECEKTİR. VE HALKTAN ZORLA ALDIKLARI GÜÇ YİNE HALKIN ELİNE GEÇECEKTİR. İNSANLAR ÖLMEYİ BİLDİKLERİ SÜRECE... ÖZGÜRLÜK YOK OLMAZ OLMAYACAKTIR. (Charlie Chaplin.) kalemine mürekkep olayım cesaretin evi saygılarımla.(Siyabend)

04 Mart 2008 20:59
 
Toplam blog
: 9
: 314
Kayıt tarihi
: 17.02.08