Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1968 Yılının Cumhuriyet Bayramında doğdum. Afyonkarahisar, Tekirdağ, Erzincan, İzmit, Gaziantep, Aydın, Marmaris, İstanbul ve sonunda Antalya. Bu şehirlerde büyüdüm, okullara gittim, çalıştım. Şimdi Antalya'da yaşıyorum. Turizmi sevdim, okulunu okudum, senelerce çalıştım, yani anlarım bu işten. Gezmeyi, okumayı, yazmayı da sever..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Her şey dahil...

Benimde zaman zaman eleştirdiğim bu konu aslında artık vazgeçilmez bir unsur oldu.Ama turizme katkılarınıda inkar edemiyoruz. Dış turizimde tam da tıkandığımız bir anda yeni bir açılıma imkan sağladı.İç turizimdeyse tatile çıkınca ne kadar para harcayacağını bilemeyen ve korkan yerli turiste cazibe oluşturdu. Ne kadar eleştirsekte her şeye rağmen "her şey dahil" devam edecek. Önemli olan buna güvenip başka şeyleri ihmal etmeyelim.

17 Ekim 2006 12:58
Yastık...

Turizmde çok karşılaşılan bir olay vardır.Bir misafir (biz müşteri demeyiz) herhangi bir olumsuzlukla karşılaştığında tatili boyunca bütün olumsuzlukları toplar ve şikayetler bir zincir halinde devam eder. Aslında ucakta karşılaşılan bu gibi bir olumsuzluk zincirin ilk halkasını oluşturacaktır. Havaalanındaki,oteldeki,plajdaki,yemekteki alışverişteki yaşananlar hep olumsuz tarafından alınacak ve sonunda tüm tatil şikayet konusu olacaktır. Bunun terside mümkündür ilk karşılaşılan olumlu davranış tüm tatili güzelleştirebilir.

21 Ağustos 2006 14:54
 
Toplam blog
: 5
: 1100
Kayıt tarihi
: 07.08.06