Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '13

 
Kategori
Siyaset
 

İktidar özürlü siyasilere!

İktidar özürlü siyasilere!
 

Resim temsilidir!


Bizler “Halk” olarak, iktidar özürlü eski siyasileri affedip tekrar başımıza kurtarıcı (!) olarak getirme gayreti içinde oldukça; yenilerin şevkini kırıyor ve nice Atatürk’lerin doğuşuna ipotek koyuyoruz! Bu nedenledir’ki inatla koltuk sevdası peşinde gezenlerin; yaşına başına bakmadan, sokak ağzı ile siyaset yapma yüzsüzlüğü ve densizliği gün geçtikçe artmaktadır.

Temsil etmek istedikleri toplumun kültür ve anlayış seviyesinden çok daha aşağıda seyretmeleri, kendilerini yenilememeleri, diretmeleri, inat etmeleri sırf kendi egolarını tatmin etmek içindir. Buna paralel halkın içine nifak tohumu ekmek için saldıkları siyasi ajanlar oy toplamanın; karşı partili olanlara hakaret etmek olduğunu sanmakta (!) gerek yazılı medyanın köşe yazılarında, gerek sanal âlemde tek cümlelik yayınlar ile halkın içine nifak tohumları ekmektedirler!

Kendilerini “Meşhur” köfteciler gibi “meşhur yazar” ilan eden, sözde yazar; özde eski beceriksiz siyasetçiler (!) halkın özgür iradesini ve kararını etkilemek için alenen çığırtkanlık yapmaktadırlar!

Bizler Halk olarak;  halkın duygusallığından veya gaza getirilişinden istifade ederek geçimini sağlayan içi boş partilerin yalan beyanatlarını ciddiye almamalıyız. Parti veya partilileri bu güne değil, geçmişine bakarak değerlendirmeliyiz.

“Eskiye rağbet olsaydı bitpazarına nur yağardı”

Kendini yenilemeyen ve yenilemeden halkın karşısına tekrar tekrar çıkan yüzsüz siyasilere, Türkiye’nin geleceğini teslim edemeyiz! Hepimizin çocukları var ve geleceğimizi bu genç nesil yönetecektir. Bu genç nesil için yatırım yapanlar geleceğin imarı için sağlam temel atmış olurlar.  Bizler yarınlar için umut vadeden siyasiler ile ceplerini doldurmak için gelen siyasileri ayırt etmeliyiz! (Kadrolu Hırsızlar)

Birde ununu elemiş eleğini asmış insanlar var! Ölmeden önce siyasi kariyer yapma telaşı içindeler. Zavallı yaratıklar gidin torun bakın, balık tutun her gün bir sarımsak yiyip yürüyüş yapın. Siyaset kim siz kim? Talip GİRGİN’E laf yetiştireceğinize gidin daha hayırlı işler yapın. Mevlit okutup kulaç dağıtın sevaba girin! :))

Bizler Halk’ız ve kim gelirse gelsin bizler diğer partilerin haklarını değil öncelikle kendi haklarımızı aramalı ve sorgulamalıyız. Bugün eski bürokratlardan hesap soruluyorsa, yarın; bugünün yenilerinden de hesap sorulmalıdır. Devletin malını çarçur edenlerden hesap sorulma işi geleneksel hale getirilmelidir. Yapanın yaptığı yanına kar kalmamalıdır. İki yüz kusur yıl ceza ile yargılananları; tekrar tekrar başımıza yönetici olarak getiren sisteme lanet olsun!

Kendilerini siyasi kararlar alarak aklayan paklayan (yetimin hakkını savunmayan) partilere lanet olsun.

Türkiye’mizin yer altı ve yer üstü zenginliklerini talan edenlere, bunlara göz yuman siyasi kadroya, fakir fukaranın veya geçimini zor sağlayan sıradan vatandaşın karşısına; matbuu zorluk ve külfetleri ile aslan edasıyla çıkan bürokrasiye lanet olsun.  

Tüm bunlara direnerek devlet kadrolarında çalışan, halktan ve halkın yanında onlara yardımcı olan insan kardeşlerimize selam olsun.

M.Talip Girgin

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..