Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '10

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

İlaç ile zayıflamak zararlı mı ?

İlaç ile zayıflamak zararlı mı ?
 

İlaç İle Zayıflamak Zararlı Mı ?


Son zamanların en çok tartışılan ve suistimal edilen konularından biri olan ilaçla zayıflama konusudur. Bu soruyu o kadar çok cevapladım ki artık burada değerli okurlarımada yazmam gerektiğini düşündüm.

Kimyasal zayıflama ilaçları kesinlikle doktor kontrolünde alınması gereken ürünlerdir. Bilinçsizce kullanmak ölümlere dahi yol açabilir. 

Bitkisel içerikli ürünlerin orjinal olanlarının hiçbirinde insan sağlığına zarer verecek herhangi bir madde bulunmamaktadır. Yalnız özellikle altını çizmek istediğim bir konu var, ülkemizdede diger ülkedekiler gibi başarıli bitkisel ürünlerın birebir sahteleri üretilip piyasaya verilmektedir. Kutu ve görünüş olarak birebir benzesede içeriğinde kimyasal etki eden ancak kesinlikle doktor tarafından yapılan testler sonucunda kullanılıp kullanılmaması gerektiğine karar verilmesi gereken maddeler konuluyor ve piyasaya sürülüyor. 

Bir süre sonra bitkisel içerikli diye alınan bu sahte ürünler rahatsızlık yarattığında bunun adı bitkiselde olsa zayıflama ilaçları öldürüyor diye konuşuluyor. Bu kesilnlikle çok yalnış... 

Gelelim benim tavsiyeme ben bizzat oğluma dahi kullandırttığım fx15 ürününü öneriyorum. Işin kötü tarafı Türkiyede ençok sahtesi olan ürünlerin başında geliyor şu ara sadece amerikadan ithal edilen bu ürün sabah iki akşam iki kapsül kullanıliyor. 

FX15 Zayıflama Kapsülü Hakkında 

FX15 Zayıflama özelliğinin yanında içeriğinde bulunan diğer bitkiler, üzüm çekirdeği ekstresi, hücre zarlarını güçlendirir ve hücreleri oksidatif hasardan korur. 

Antioksidan alımı sadece hastalıklardan korunmamıza sağlamakla kalmaz, birde erken yaşlanmayı önler, gençleştiricidir ve enerji vericidir. 

Lotus yaprağı ekstresinin toksinlerden arındırıcı ve lipid düzeyini düşürücü etkisi vardır. Fazla kiloları gidererek sindirim sistemini düzenler. 

Yapılan araştırmalar ayrıca lotus yapraklarının damarları genişletip tansiyonu düşürdüğünü ispatlamıştır. Yeşil çay antienflamatuar ve hücre yenileyicidir. 

Dolaşımı düzenler. 

Kolestrolü düşürmeye yardımcıdır. 

Yeşil çayın cildi sıkılaştırıcı özelliği ile de zayıflama sürecindeki cilt sarkmalarını da önler. 

FX15 tok tutucu özelliği ile size doğal diyet yaptırır. Özel bi program uygulamanıza gerek yok ama tatlı - hamur işi gibi şeylere dikkat edersek daha iyi olur. Cildi sıkılaştırıcı özelliği ile gözler görülür incelme sağlar. Düzenli kullanıma devam ederek ideal kilonuza gelebilirsiniz. 

FX15'in bir ilaç olmadığını tekrar belirtmek isteriz. İçeriğindeki üzüm ekstresi sindirimi düzenlediği için mide rahatsızlığı gibi bir şikayetiniz varsa daha da fayda sağlayacaktır. Yüksek tansiyonu düşürücü özelliği vardır. 

FX15'i ideal kolunuza gelinceye kadar kullanmanızı öneririz. Minimum 60 günlük kullanım önerilir. Daha vermeniz gereken kilolar varsa devam edersiniz. 

Yediklerinize dikkat etmeniz çok güzel. Ama yerleşik yağların vücuttan atılması gittikçe zorlaşır. O yüzden yağları parçalayıp vücuttan atması için FX15'e devam etmenizi öneririz.. 

Duyuru : Sahte Ürünlere Dikkat Edin ! 

Ne yazık kı her başarılı üründe olduğu gibi bu üründe de sahte ürünler piyasada bulunduğundan , kullanıcılarımıza bu duyuruyu yapma ihtiyacı duyduk. Fx15 adı altında bir den çok kutu ve imaj değişikleri yapılarak ve Avrupa menşei olarak lanse edilen bu sahte ürünlerden uzak durunuz. Bu ürünler başarılı olmadığı gibi içinde neler bulunduğu bilinmemektedir. FX15 adlı ürünümüz sadece tek bir paketlenme şekli vardır o da kapsüldür. Diğer ürünler sadece markamız adı altına geçerek rant elde etmektir. Bazı yerlerde lanse edilen uyarıları dikkate almadan önce ürünlerine ve kurdukları yanlış cümlelere dikkat etmenizi oneriyoruz. 

Lütfen bu uyarımızı dikkate alıp tanıdığınız diğer kullanıcılara iletiniz. 

FX15 Nedir?

Vücut dolaşım sistemi üzerinde de etkili olan ve damarları genişleterek tansiyon düşürücü bir etkiye sahip olan ürünümüzü tansiyon hastaları da rahatlıkla kullanabilir. Stresten uzak durarak, periyodik bir kullanım ile size kısa süre içerisinde hayalllediğiniz vücut ölçülerini sunuyoruz... 

Zayıflamak söz konusu olduğunda en önemli noktalardan birisi olan tokluk hissi konusunda oldukça başarılı bir yapıya sahip olan fx15 size doğal diyet uygulamanızı sağlar ve böylelikle zahmetli programlardan kurtulmuş olabilirsiniz. Fakat yinede hamur işi olarak tabir edilen ve vücutta yağlanmaya sebep olabilecek yüksek kalorili ürünlerden olabildiğince uzak durmalı ve yemek öğünlerimizi mutlaka bir program içerisine dahil etmeliyiz. 

FX15 Zayıflama Kapsülü Nasıl Kullanılır

Doktorunuz tarafından başka bir şekilde önerilmediği takdirde yemeklerden 30 dakika önce sabah 2 akşam 2 kapsül alınır. 

60 kapsül 400 mg 

60 günlük kullanım önerilir. 

Kapsüller Tamamen Bitki Kökenlidir. %100 DOĞALDIR. 

FX15 Zayıflama Kapsülü Kimler Kullanamaz

Kullanmakta olduğunuz ilaç varsa muhakkak doktorunuza veya eczacınıza bildiriniz. 

18 yaşın altındaki kişiler, hamile ve emziren kadınlar kullanmamalıdır. Ürün hızlı yağ yakıcı olup enerji açığa çıkartır. Az uyutmasına rağmen dinçlik verir ve kolay uyanmanızı sağlar. Susatıp ağız kuruluğu yaptıkça bol su içilmelidir. Tok tutucu özelliği vardır. Yemek yemeğe zorlanılmamalıdır, mide bulantısı yapabilir. Hızlı kalp atışı, baş dönmesi, şiddetli baş ağrısı, nefes darlığı ve benzeri belirtiler doz aşımı belirtileridir. Böyle durumlarda ürünü kullanmaya 2 gün ara
veriniz ve 3. günden itibaren dozu 1 e düşürerek sabah 1 akşam 1 alarak devam ediniz. Beklenmeyen bir etki gördüğünüzde ürünü kullanmayı derhal kesiniz ve doktorunuza başvurunuz. 

Kapsüller Tamamen Bitki Kökenlidir. Tamamiyle doğal bir yapıya sahiptir. 

Didem / 21 / İstanbul Selin / 34 / İstanbul Aslı / 26 / İzmir

Herkese merhaba o kadar diyet ve ilaç ayrıca o sacma işe yaramayan bantlardan aldım ki hiç faydasız 1 gr bile veremedim ne yazıkki.Ama yaza girmeden fx15 i duydum aslında ilaca karsıydım fakat kullanınca anladımki tamamiyle bitkisel ve tok tutup hiçbirsey yapmadan kilo verdiriyor.
slm arkadaşlar fx15 harika bi ürün herkese tavsiye ederim ben 15 gün kullandım sabah 2 akşam 2 olarak 5 kilo fazlam vardı verdim ekstradan spor ya da diyet uygulamadım en önemlisi bırakalı 6 ay oldu fakat hala aynı kilodayım geri almadım herkese tavsiye ediyorum mutlaka deneyin hepinize kolay gelsin merhabalar bende 2 haftayı aşkın bir süre fx 15 kullanıyorum ve tam 7 kilo verdım tok tutuyor ve yemek yemek aklıma bile gelmiyor spor ve diyette yapıyorum kilo vermek isteyenlere tavsiye ederim 

Saygılarımla ,  

Esra Güven 

 
Toplam blog
: 5
: 28851
Kayıt tarihi
: 17.05.10
 
 

İş hayatıma üniversitenin biyoteknoloji ve mikrobiyoloji kürsüsünde asistan olarak başladım. 1994..